Canon’dan kadınlar gününe özel bağış projesi

canondan-kadinlar-gunune-ozel-bagis-projesi-06032001

Canon’dan kadınlar gününe özel bağış projesi

 Proje kapsamında Canon 5- 20 Mart tarihleri arasında, sosyal medya hesaplarında “eşitlik” pozunu yaparak #Eşitiz #EachForEqual hashtag’leri ile paylaşan herkes adına Save The Children International kuruluşuna kız çocuklarının eğitimi için 1 TL bağışlayacak.

 

Tüm dünyada kadınların hayatın her alanında eşitliğini savunan #EachForEqual kampanyası ile Canon, onlarca kız çocuğunun eğitimine destek olmayı hedefliyor.

 

Görüntülenme teknolojileri alanında dünya devi olan Canon, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde dünya çapında gerçekleştirilen #EachForEqual projesini destekliyor. Bu kapsamda Türkiye’de #Eşitiz projesini başlatan Canon, projenin ikonik eşitlik pozunu yaparak fotoğrafını #Eşitiz #EachForEqual hashtag’leri ile sosyal medya hesaplarında paylaşan herkes adına Save The Children International kuruluşuna 1 TL bağış yapacak.

 

Proje ile 5- 20 Mart tarihleri arasında Save The Children International adına yapılacak bağışlar geleceğin kadınları olacak kız çocuklarının eğitimine aktarılacak. Projede; “Ortak fayda için birlikte yaşamak ve çalışmak” anlamına gelen Japonca’da “KYOSEI” olarak geçen kurum felsefesinden esinlenen Canon, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kadınlar başta olmak üzere tüm bireylerin eşitliğine dikkat çekiyor. Canon’un çalışan kadınları da projeyi destekledi ve her biri projenin sembolü olan eşitlik pozu ile fotoğraflarını çekerek projenin ulaştığı kişi sayısını arttırmak için ona ilham veren birini etiketleyerek zincirin bir parçası olması için ona meydan okudu.

 

Yalnızca 1 paylaşım ile 1 hayat değişir!

Daha fazla kız çocuğunun eğitimine destek olabilmek için yapılan her bir paylaşım büyük önem taşıyor. İsteyen herkes eşitlik pozunu yaptığı fotoğrafını #EachForEqual ve #Eşitiz hashtag’leriyle paylaşarak ve tanıdığı bir kişiye daha seslenerek projeyi destekleyebiliyor.


Hibya Haber Ajansı