İstMarina AVM ünlüler geçidine ev sahipliği yaptı

istmarina-avm-unluler-gecidine-ev-sahipligi-yapti--02032011

İstMarina AVM ünlüler geçidine ev sahipliği yaptı

Yıldızlar geçidine ev sahipliği yapan İstMarina AVM, sanat ve cemiyet dünyasını bir araya getirdi.

Sanattan modaya, eğlenceden maceraya kadar birbirinden keyifli aktivitelerle ziyaretçilerinin uğrak noktası olan İstMarina AVM, heyecanla beklenen Mendilim Kekik Kokuyor filminin galasına ev sahipliği yaptı. Film ekibinin yanı sıra sanat ve magazin dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı gecede, samimi anlar yaşandı.

 

Yönetmenliğini Hüseyin Özden ve Hakan Kurşun’un yaptığı, başrollerini Mehmet Çevik, Wilma Elles, Çetin Büyükakın ve Başar Alemdar’ın paylaştığı Çanakkale konulu filmin galası, basın mensuplarının katılımına açık olarak gerçekleşti. Duygusal anlara sahne olan geceye sanat, magazin ve cemiyet dünyasının tanınan isimleri katıldı. Gösterim öncesi basın mensuplarına açıklamada bulunan oyuncular, büyük emekler verilen filme katkı sunan herkese teşekkür ederek, soruları yanıtladı.

 

 

“Çanakkale ruhunu canlandırmak benim için çok önemli”

Çanakkale Savaşı’nı anlatan Mendilim Kekik Kokuyor filminin sevilen başrol oyuncularından Wilma Elles, “Muhteşem bir ekiple, duygu dolu bir projede bir araya geldik. Çanakkale ruhunun canlandırılması benim için çok anlamlıydı. Herkese emeklerinden dolayı teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

“Çanakkale, vatan aşkının bir sembolü ve bağımsızlığın gerçek anlamıdır.”

105 yıl önce Türkiye’nin kaderini değiştiren Çanakkale Zaferi’ni konu alan filmin galasına yönelik konuşan DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, “Kararlılığın, inanmanın ama en önemlisi adanmışlığın simgesi olan Çanakkale, aynı zamanda hayatımızdaki en büyük aşkın; vatan aşkının bir sembolü ve bağımsızlığın gerçek anlamıdır. Geçmişiyle gurur duyan, aydınlık bir geleceğe yürürken en büyük gücünü de köklü tarihinden alan milletin evladı olarak; Çanakkale ruhunu yeniden bizlere yaşatan böyle bir organizasyona ev sahipliği yapıyor olmaktan büyük gurur duyuyorum.” dedi.

 

 

 

 

İstMarina Alışveriş Merkezi Hakkında

Bağdat Caddesi ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ortasında değeri her gün artan Kabileceği Kartal sahilinde konumlanıyor. Türkiye’nin içinden hızlı tren geçecek ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi İstMarina, restoranları ve Türkiye’nin önde gelen markalarını da içerisinde barındırıyor. 70 bin metrekare kiralanabilir alana sahip, 3 kattan oluşan İstmarina Alışveriş Merkezi’nde 2 bin araç kapasitesine sahip otopark alanı, çocuk oyun alanları ve daha birçok sosyal alan da yer alıyor. 250 Milyon Euro yatırımla, 200 bin metrekare alanda inşa edilen alışveriş merkezinde yaklaşık 200 ticari alan bulunuyor.


Hibya Haber Ajansı