Generali’den mobilya satış sektörüne özel modüler işyeri sigortası

generaliden-mobilya-satis-sektorune-ozel-moduler-isyeri-sigortasi-09022007

Generali’den mobilya satış sektörüne özel modüler işyeri sigortası

Generali Sigorta, sunduğu esnek teminat paketleri ile işletmenin bütçesine ve ihtiyacına göre güvence sağlayan "Ekmek Teknem Sigortası"nı, mobilya satış sektöründe hizmet sunan KOBİ ve Esnaflar ile buluşturuyor.

150 yılı aşkın köklü geçmişiyle Türkiye’nin ilk sigorta şirketi olma unvanına sahip Generali Sigorta’nın yeni işyeri ürünü “Ekmek Teknem Sigortası”, mobilya satış sektörüne hizmet sunan KOBİ ve esnafların müşteriler, çalışanlar, makineler, elektronik cihazlar ve hatta işletme kârlarına dair endişelerini ortadan kaldırıyor. Türk sigortacılık sektöründe ilk olma özelliği taşıyan, her KOBİ’nin ve esnafın ihtiyaç duyduğu esneklik esasına göre tasarlanan Ekmek Teknem; mobilya satış sektöründeki KOBİ’lerin ve esnaflarınkendi teminat paketlerini oluşturmasına olanak tanırken, ihtiyaç dâhilinde olmayan teminatlara ekstra prim ödeme zorunluluğuna da son veriyor.

Mobilya satış sektörü işletmelerinin riskleri teminat altında

Hızlı ve zahmetsizce poliçe düzenleyebilme imkânı sunan Ekmek Teknem; yangın, hırsızlık ve doğal afetlergibi birçok temel teminata ek olarak, sigortalıların Standart Paket seçmeleri halinde stoktaki sezonsal artışlar, şirket kredi kartlarının usulsuz kullanımı ve vitrin camlarının kırılması nedeniyle emteada oluşacak zararlar gibi risklere karşı mobilya satış sektöründe hizmet sunan KOBİ ve esnafların yanında yer alıyor. “Ekmek Teknem Sigortası”, sigortalıların Gold Paket tercih etmeleri halinde ise garaj, otopark mali sorumluluk, ortak alanlar sorumluluk ve ürün nakliye sorumluluk teminatlarıyla güvence sağlıyor.

Sigortacılık sektöründe bir ilk

Türk sigortacılık sektöründe ilk olma özelliği taşıyan modüler işyeri sigorta ürünü “Ekmek Teknem Sigortası”; yüksek olasılıklı risklere karşı7/24 yardım hizmetleri ile geniş kapsamlı Temel Koruma Paketi, işletmenin faaliyeti bünyesinde taraf olabileceği sorumluluk risklerini güvence altına alan İşletme Sorumluluk Paketi, işletmenin finansal devamlılığını sağlamak üzere güvence sağlayan İşletme Koruma Paketi ve mobilya satış sektörüne özel sunulan teminatlardan oluşuyor. Generali’nin yeni ürünü, yardım hizmetleri ile mobilyasatış sektöründeki KOBİ ve Esnaflar için zengin ve nitelikli geniş asistans hizmetleri de sağlıyor.

 

 


Hibya Haber Ajansı