Eğitim için Acer programı, EMEA bölgesinde Skooler ile stratejik iş birliğine başladığını duyurdu

egitim-icin-acer-programi-emea-bolgesinde-skooler-ile-stratejik-is-birligine-basladigini-duyurdu-24042011

Eğitim için Acer programı, EMEA bölgesinde Skooler ile stratejik iş birliğine başladığını duyurdu

•Bu iş birliği, Eğitim için Acer programına dahil Windows tabanlı öğretim kaynakları ekosistemini Office 365 Education’a özel olarak geliştirilen öncü bir Öğrenim Platformu ile güçlendiriyor.

•Skooler; Microsoft Teams ve Office 365’te bulunan öğrenim araçlarıyla mükemmel entegrasyon sağlayarak anaokulundan liseye kadar tüm iş akışlarını destekliyor.

Eğitim için Acer programı, eğitim sektörüne daha kapsamlı olanaklar sunmak amacıyla, önde gelen öğrenim araçları platformlarının geliştiricisi Skooler ile iş birliği yaptığını duyurdu.

Bu iş birliği sayesinde, Eğitim için Acer programının okullara ve eğitim kurumlarına yönelik ürün portföyü daha zengin özelliklerle donatılacak. Bunlar arasında, Acer cihazlarını bir araya getiren kapsamlı bir çözüm, Office 365 for Education paketi ve Skooler’ın tamamen entegre öğrenim yönetimi araçları bulunuyor.

Eğitim için Acer ve kanal iş ortakları, EMEA bölgesindeki okulları ve eğitmenleri, öğrenimi daha etkin hale getirerek öğretmenlerin daha kısa zamanda daha iyi sonuçlar alması için tasarlanan uçtan uca bir çözümle destekleyebilecek. Öğretmenler Skooler’ın Planlama, Ödevler, Değerlendirmeler ve Karne gibi araçlarını kullanarak dijital iş akışlarını geliştirebiliyor, çevrim içi materyallerini belirleyip düzenleyebiliyor ve bunları diğer öğretmenlerle paylaşabiliyor, kolayca ödev verebiliyor ve çalışmaları değerlendirebiliyor. Skooler’ın Ebeveyn/Koruyucu Portalı ve mobil uygulamasıyla ebeveynler okulla iletişim kurup çocuklarının gelişimini takip edebiliyor. Bu sayede öğretmenler, çocukların daha iyi eğitim alması için ailelerle güçlü ilişki kurabiliyor.

Microsoft Office 365 için Skooler Öğrenim Yönetimi Araçları, Acer’ın Windows ekosistemi için sunduğu olanakları tamamlıyor. Microsoft Azure üzerinde bulunan Skooler kusursuz bir deneyim sunuyor. Kullanıcılar okul yönetim işlevleri ve ders planlama, öğretim veya ebeveyn iletişimi için farklı oturumlar açmak ya da farklı uygulamalar arasında gidip gelmek zorunda kalmıyor.

“Skooler’ın amacı okul hayatını öğrenciler, ebeveynler, öğretmenler ve okul yöneticileri için daha kolay hale getirmek.” diyen Skooler CEO’su Tor Ove Henriksen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Acer ve temel eğitim Çözüm Merkezleri ile yaptığımız iş birliği sayesinde birlikte yeni ülkelere açılıp yeni fırsatlar yakalayacağız. Skooler’ın Microsoft Office 365’teki öğrenim araçlarıyla benzersiz entegrasyonu ve birinci sınıf Teams ortak çalışma aracı ile anaokulundan liseye kadar tüm öğrenim programlarını geleneksel sınıf düzeninde ve ötesinde destekleyebiliyoruz. Acer’ın Skooler İş Ortağı ailesine katılmasından mutluluk duyuyoruz.”

Acer EMEA Ürün İş Birimi Başkan Yardımcısı Massimiliano Rossi, “Skooler ile yaptığımız iş birliği sayesinde, eğitim sektöründeki müşterilerimize her şeyi bir arada sunan kusursuz bir çözüm sunuyoruz. Teknolojiyi günlük okul yaşantısına daha iyi entegre etmeyi sağlayan bu çözüm, iş akışını, planlamayı, değerlendirmeyi ve okul ile ev arasındaki iletişimini tek bir noktadan yapma imkanı veriyor. Hedefimiz, yenilikçi teknolojileri okullara taşıyarak eğitmenlerin öğrencilere gelecekte ihtiyaç duyacakları becerileri edinebilecekleri bir öğrenim ortamı sunmalarına yardımcı olmak. Skooler ile ortak yürüttüğümüz çalışma, eğitmenlere bu tür öğrenim ortamlarını kurmaları için doğru teknolojiyi ulaştıracak. Bu da bizi hedefimize ulaşmaya bir adım daha yaklaştırmış olacak.”


Hibya Haber Ajansı