Happy Place to Work'ün düzenlediği etkinlikte iş dünyasındaki inişler ve çıkışlar ele alınacak

Kurumlar için güvene dayalı ilişki, sürdürülebilir yüksek performans, çalışan mutluluğunun artırılması ve şirketlerin karşılaştıkları modern güçlüklere modern çözümler sunan yönetim danışmanlığı firması Happy Place to Wor

Happy Place to Work'ün düzenlediği etkinlikte iş dünyasındaki inişler ve çıkışlar ele alınacak

Çalışanların motive, işine bağlı ve enerjik olmalarını sağlayacak bir çalışma deneyimi geliştirerek, bireysel ve kurumsal büyümeyi destekleyecek bir yüksek performans kültürü oluşturmayı amaçlayan Happy Place to Work 22 Kasım tarihinde 100’ün üzerindeki şirketin CHRO’sunu Divan Brasserie Fuaye’nin sponsorluğunda bir araya getiriyor.

“İş dünyasındaki inişler ve çıkışlar” temasının ele alınacağı ve Prof. Dr. Türker Baş moderatörlüğündeki etkinlikte, Çelebi Holding Gıda A.Ş. ve Little Caesars CEO’su Banu Arıduru, Hilti CEO’su Banu Deniz Çetinkol, Yves Rocher CEO’su Elif Berker, Sanovel İlaç CEO’su Hülya Yalın ve EY Ülke Başkanı Metin Canoğlulları yer alıyor.

Etkinlikle ilgili açıklamada bulunan Prof. Dr. Türker Baş “Bugün şirketler modern dünyada modern güçlüklerle ve modern fırsatlarla karşılaşıyorlar. Her güçlüğün ve her fırsatın o şirkete özgü olduğunu ve kurumların bütüncül çözümler üretmeleri gerektiğine inanıyoruz. 22 Kasım’da gerçekleştirilecek CHRO Club etkinliğiyle iş dünyamızın önemli liderleriyle, iş dünyasındaki inişleri ve çıkışları birlikte değerlendiriyoruz” dedi.

Etkinlik Happy Place to Work’ün Linkedin ve Instagram hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacak.
https://www.instagram.com/happyplacetowork
https://www.linkedin.com/company/happyplacetowork

Program

13:00-13:30 Açılış kokteyli

13:30-15:00 Panel- İş Dünyasındaki İnişler ve Çıkışlar

Prof. Dr. Türker Baş

Banu Arıduru - Little Caesars CEO,

Banu Deniz Çetinkol - Hilti CEO, Elif Berker - Yves Rocher CEO,
Hülya Yalın - Sanovel İlaç CEO, Metin Canoğulları - EY Ülke Başkanı

15:00-16:00 Networking ve Deneyim Paylaşımı

Lokasyon
Divan Brasserie Fuaye/Atatürk Kültür Merkezi