-30041909

Çevreye duyarlı Timberland ReBotl spor ayakkabı koleksiyonu yaz aylarınız eşlik ediyor. Petlerin geri dönüşümünü yapabiliyor, RPET donanım teknolojisine sahip, hafif taban ve nefes alabilen üst yüzeyiyle ReBotl modelleri Timberland'in üretiminde üretim bilincinin bir simgesi.

2019 İlkbahar - Yaz sezonunda Timberland'de hem ikonik hem de ürünler var. Farklı stillerin temsilcisi ve renkli spor ayakkabı modellerinden bir tanesi de Rebotl serisi. Timberland ReBotl spor ayakkabı koleksiyonundaki tüm modeller geri dönüşüm yapılmış plastik şişelerden oluşan, hafif taban ve nefes alabilen içeriğe teknolojisine sahip.

Plastik şişeler toplanıp, geri dönüşümülüp RPET adı verilen ipliğe çevrilerek çevreleyen Timberland koleksiyonlarındaki pek çok üründe bulunmaktadır.

PET plastik şişeler toplanıp ufak parçalara ayrıldıktan sonra her türlü üründe seçtiğinizilen materyale dönüştürülüyor. RPET (geri dönüşümlü polietilen tereftalat) adı verilen ipliğe çevrilerek ayakkabı, dış giyim, çanta ve diğer pek çok koleksiyondaki üründe bulunmaktadır. Rebotl serisi rahatlık ya da stilden ödün vermeyen, konvensiyonel polyestere eşit ve hatta daha sağlam bir materyalden oluşuyor.

Halihazırda Timberland ayakkabı koleksiyonlarının% 69'u mutlaka olduğundan geri çekilmiştir, organik veya yenilenebilir (ROR) içeriğe sahip olanlardanlardan oluşuyor (üst kısımlar, astar gibi). 2020 yapılması tüm yeni ayakkabı stillerinin ROR malzemelerini içermesi ve% 100'e ulaşması hedefleniyor.

Tüm Timberland sneaker modelleri gibi tüm günler serisinin Oxford, Çukka ve bilekli modellerde açık gri, antrasit, turuncu ve haki renk mevcut.

Mağazalarda ve anlaşmalı e-ticaret sitelerinde yerini alan Timberland Rebotl koleksiyonu 599TL tarihinde satışa sunuluyor.

Timberland Hakkında:
VF Corporation bünyesinde bulunan Timberland, outdoora ve outdoorda geçirdiği zamana değer veren tüketiciler için premium kalitede ayakkabı, giysi ve aksesuar tasarımı, üretimi ve pazarlamasında bir dünya lideridir. Timberland, her birinin kaliteli işçilik ve detaylar sunduğu ve doğanın elementlerini esas alarak üretim yaptığı Timberland®, Earthkeepers®, Timberland PRO®, ve TimberlandBootCompany® markaları altında ürünlerinin pazarlamasını yapmaktadır. Şirketin ürünleri, lider katlı mağazalar ve perakende noktalarının yanı sıra Kuzey Amerika, Avrupa, Asya, Latin Amerika, Güney Amerika, Güney Afrika ve Orta Doğu'daki mono-markalı mağazalarında da satılmaktadır. Timberland'in kaliteli ürünlerin üretilmesine olan bağlılığı, şirketin "doingwellanddoinggood" (iyiyiz ve iyi yapıyoruz) sözü ile eşleşmekte; çalışanlar, tüketiciler ve hizmet sağlayıcılar arasındaki güçlü ortaklığın kuvvetlendirilmesiyle yaşadıkları ve çalıştıkları toplumları dönüştürmektedir. Timberland hakkında daha fazlasını öğrenmek için, www.timberland.comadresini ziyaret ediniz.