Pınar Et sağlıklı ve lezzetli ürünleriyle Ramazan ayında iftar sofralarında yerini alıyor

pinar-et-saglikli-ve-lezzetli-urunleriyle-ramazan-ayinda-iftar-sofralarinda-yerini-aliyor-22042009

Pınar Et sağlıklı ve lezzetli ürünleriyle Ramazan ayında iftar sofralarında yerini alıyor

Türkiye’nin ilk özel girişim entegre et tesisi olarak kurulduğu 1985 yılından bu yana sorumlu üretici kimliğinden ödün vermeyen Pınar Et, lezzetli ve yenilikçi ürünlerini sağlıklı üretim tesislerinde üreterek Ramazan ayında da tüketicilerin beğenisine sunuyor. Değişen tüketici trendlerini yakından takip eden Pınar Et, şarküteri, dondurulmuş et ürünleri, dondurulmuş unlu ürünler, dondurulmuş deniz ürünleri, deniz ürünleri ve işlenmemiş et ürünleri ile Ramazan ayında tüketicilerin iftar ve sahur sofralarında yerini alıyor.

Sektöründe ve tüketiciler nezdinde yüksek marka güvenilirliğiyle Pınar Et, sorumlu üretici kimliğinden taviz vermeden son teknolojiyle donatılmış modern tesislerde Türk Gıda Kodeksi ve AB standartlarına uygun olarak üretim gerçekleştiriyor. Üretim süreçlerinin her aşamasında yüksek kalite yönetim sistemlerini kullanarak güvenli, sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretim yaparak sağlıklı ve pratik ürünleriyle Ramazan sofralarında yerini almaya hazırlanıyor.

Tüketim alışkanlıkları değişiyor

Tüm Dünyada ve Türkiye’de etkisini gösteren pandemi günlerinde tüketicilerin sağlıklı ve güvenilir ürünlere talep gösterdiğini belirten Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer “Korona Virüs salgını ardından ev yaşam alışkanlıklarındaki değişim, evde sağlıklı yemek pişirme eğilimlerindeki artış, dünya genelinde tüketimi kolay, pratik kullanımlı, aynı zamanda sağlıklı ve lezzetli yiyeceklerin tercih edilmeye başlanması, tüm gıda sektörlerini olduğu gibi et sektöründe de değişiklikleri beraberinde getirdi. Tüm bu gelişmeler global düzeyde gıda üreticilerinin sağlıklı ve pratik ürünler sunan ambalajlı ürün portföylerinin artmasına ve yeni ürün alternatiflerinin doğuşunu beraberinde getirdi. Ramazan boyunca ürettiğimiz sağlıklı ve lezzetli ürünlerimizle tüketicilerimizin sofralarında yer alacağız. Türkiye için üretmeye devam ediyoruz.” dedi.

Türkiye’de salgının etkisinin artığı günlerde sağlıklı, lezzetli ve pratik ürünlere olan talebin arttığını belirten Tuncer, sağlıklı beslenme konusunda artan farkındalıkla birlikte günlük protein ihtiyacını karşılayacak hazır yemeğe olan ilginin de arttığını vurguladı. Pınar Et Genel Müdürü Tunç Tuncer, “Protein ihtiyacının karşılanmasında tüketimi önem arz eden kırmızı etin yanı sıra hindi eti de yine sağlıklı olması ve yüksek protein içeriği ile daha çok tercih edilmeye başlandı. Sağlığa faydalı içerikleriyle deniz ürünleri de tüketiciler tarafından daha çok tüketilmeye başlandı. Geleneksel lezzetleri korunurken bu lezzetlerin hızlı hazırlanabilen farklı alternatifleri tüketicilere sunuyoruz. Ramazan ayı boyunca tüm tüketicilerimizin sağlıklı ve lezzetli ürünlere ulaşması için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


Hibya Haber Ajansı