Hürriyet Emlak’tan tüm emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik

hurriyet-emlaktan-tum-emlak-ofislerine-2-ay-ucretsiz-uyelik-14042010

Hürriyet Emlak’tan tüm emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik

Emlak arayanlar ve ilan verenlerin hayatını kolaylaştıracak teknoloji çözümleri sunmaya devam eden Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük bir destek paketi açıkladı. Hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunan Hürriyet Emlak, 15.000’i aşkın emlak ofisine 10 milyon TL’den fazla destek sağlıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, “Emlak sektörünü tek bir çatı altında buluşturmaya devam ederken, içinde bulunduğumuz bu zor dönemde bizler de sektörün lideri olarak üzerimize düşeni görevi yerine getiriyoruz. Hiçbir şart, koşul, sözleşme, taahhüt olmaksızın üyelerimizden 2 ay ücret almıyoruz. Bu zor günlerden aynı çatının altında, birbirimizden aldığımız güçle çıkacağımıza inanıyoruz!” dedi.

Koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük bir destek paketi açıklayan Hürriyet Emlak, ‘’Aynı çatının altındayız’’ kampanyasıyla sektöre sağladığı katma değeri daha da güçlendirmeyi hedefledi. Marka, hem mevcut üyelerin hem de yeni üyelerin faydalanabileceği yeni kampanyası ile 2 ay hiçbir ücret almadan ilan listeleme fırsatı sunarken, 15.000’i aşkın emlak ofisine yaptığı kampanyayla, sektöre 10 milyon TL’den fazla destek sağlayacak.

Zeynep Tandoğan: “Elimizi taşın altına koyuyoruz”

Sektörde bir ilk olan destek paketinin detaylarını açıklayan Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının emlak ofislerinin çalışma koşullarını etkilemesiyle birlikte hızla harekete geçerek tüm müşterilerimize 1 ay ücretsiz ekstra kullanım hakkı tanımlamıştık. Şimdi destek paketimizi daha da genişletiyoruz ve 2 ay boyunca hiçbir ücret ödemeden Hürriyet Emlak’tan faydalanmalarını sağlıyoruz. Hem mevcut hem de bizimle çalışmaya yeni başlayacak müşterilerimize sunduğumuz bu fedakarlıkla sektörde talebin daraldığı bir dönemde elimizi taşın altına koyuyoruz. Çünkü sektörde 14 yıldır hizmet veren ve tek çalışma odağı emlak ofisleri olan lider ilan platformu olarak emlak ofislerinin yanında olmak bize düşer. İçinden geçtiğimiz bu zor dönemde hem iş ortaklarımızın hem de yeni müşterilerimizin işlerini biraz da olsa hareketlendirmeyi hedefliyoruz. 31 Mayıs’a kadar geçerli olacak yeni kampanyamız, 15.000’den fazla emlak ofisine ciddi bir tasarruf imkanı yaratıyor, 2 ay ücretsiz üyelik ile sektöre 10 milyon TL’den fazla tasarruf imkanı sağlıyoruz” dedi.

Tüm emlak ofislerini ve inşaat firmalarını desteklemeyi sürdüreceklerini açıklayan Zeynep Tandoğan, “Amacımız tüm sektörü çatımız altında buluşturamaya devam etmek. Bu vizyonumuzla yeni projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Tüm Türkiye’ye yayılan saha ekibimiz ve 200 kişiden oluşan kadromuzla emlak sektöründe hayatı kolaylaştıracak teknoloji çözümleri sunmaya devam ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Sektör dijitalleşmeye devam edecek

Önümüzdeki dönemde dijital platformların kullanımının daha da artacağını düşündüklerini belirten Tandoğan, “Evlerimizden çıkamadığımız bu döneme uyum sağladıkça internet üzerinden gayrimenkul aramaları da artmaya devam edecek. Yaşadığımız bu olağanüstü günlerin sonunda, sektörün pratiklerinin iyi yönde değişebileceğine inanıyoruz. Virüs öncesi %92 olan ev arayışının internetten başlama oranı artacak. Emlak ofisleri tüm kontaklarını ve yönettikleri CRM programları, video görüşme imkanı veren programlar, 360 çekim yapan cihazlar veya bu profesyonel çekimi sağlayabilecek hizmet verenler, dijital imza ve ilanlarını yayınlayabilecek portallara yatırım yaparak dijitalleşmeye hız kazandıracak.

Türkiye'nin en doğru ve en kapsamlı lokasyon bazlı ilan datasına sahibiz

Bir yıllık dönemi kapsayan Mart ayı emlak endeksi verilerinin hem büyükşehirler de hem yurdun genelinde satılık konut piyasasındaki hareketliliği gösterdiğini belirten Tandoğan, “Bugün hepimizin birincil önceliği sağlık, ancak hayatımız biraz daha normale döndükçe uzun zamandır bekleyen talebin harekete geçeceğini öngörüyoruz. Özellikle müstakil ev, şehir dışındaki konutlar ve arsa taleplerinin bugünlerde bile arttığını gözlemlemekteyiz. Son 2 haftadır satılık yazlık aramalarında da neredeyse 2 katına yakın bir artış görüyoruz. Emlak sektörünün tekrar hareketleneceğini düşünüyor, çalışmalarımıza hiç durmadan devam ediyoruz. Kısa süre önce teknik altyapımızdan kullanıcı arayüzüne dek tamamen yenilendik. İlan girişi 2 dakikaya indirerek hem iş ortaklarımıza hem de son kullanıcıya daha hızlı ve kolay bir deneyim yaşatmaya başladık. Ülkemizde bu sektörünün lideri ve yatırımcıların dünyaya açılan kapısıyız. Gelişen dünya standartlarının arkasında kalmak gibi bir lüksümüz yok.” dedi.


Hibya Haber Ajansı