Magic: ManaStrike Yeni Güncellemesiyle Domri Rade Sezonu Başlıyor

magic-manastrike-yeni-guncellemesiyle-domri-rade-sezonu-basliyor---18062010

Magic: ManaStrike Yeni Güncellemesiyle
Domri Rade Sezonu Başlıyor

Netmarble tarafından yayınlanan, Wizards of the Coast’un Magic: The Gathering temalı ilk oyunu Magic: ManaStrike için yeni bir güncelleme yayınladı. Bugün yayınlanan güncelleme, Dmori Rade Sezonu, Sinozor Binicisi Domri Rade için Magic Pass’e özel bir skin ver yeni Magic Pass ödüllerini içeriyor.

Ayrıca Kırmızı/Yeşil Planeswalker Dinozor Binicisi Domri Rade için Magic Pass’e özel yepyeni bir skin oyuncuları bekliyor. Güncellemeyle oyuna eklenen Magic Pass Ödülleri arasında Seviye Güçlendirme Belgeleri ile Skin Seçici’nin yanı sıra oyunu oynayarak toplanabilecek ve yeni Emojiler ve Oyuncu İkonları bulunuyor.

Magic: ManaStrike, Magic: The Gathering’in engin tarihçesini heyecan dolu bir PVP strateji oyununda bambaşka bir tatla sunuyor. Magic: The Gathering’in en kudretli kötüsü Nicol Bolas, Planeswalkerlara karşı savaşı kaybedince Planeswalkerların zayıflıklarını bulmak için paralel bir evren yaratıyor. Oyuncular, veri oluşturabilmek için Nicol Bolas ile bir anlaşma yaparak onun evreninde Planeswalkerları ve birimlerini kontrol etmeye başlıyorlar.

Kolaylıkla öğrenilebilen oyunda oyuncular dünyanın her yerinden rakiplere karşı üç dakikalık dinamik, gerçek zamanlı çarpışmalar yapabiliyor. Oyuncular, ikonik Magic: The Gathering kartlarının yüksek kaliteli ve 3 boyutlu görselleriyle bezeli bu oyunda, basit dokunuşlar ve sürüklemelerle çarpışma sırasında birimler çağırabilecek, büyüler yapabilecek ve kudretli Planeswalkerları yönetebiliyor. Ayrıca Magic’in beş eşsiz mana renklerinden olan; Beyaz, Mavi, Siyah, Kırmızı ve Yeşil’den yeni kartlar toplayarak her rengin özelliklerini öğrenip zafere giden eşsiz stratejiler oluşturulabiliyor.

Magic: ManaStrike, tüm dünyada App Store ve Google Play'den indirilebiliyor. İngilizce, Korece, Basitleştirilmiş ve Geleneksel Çince, Fransızca, Almanca, İtalyanca, İspanyolca, Japonca, Endonezyaca, Tayca, Rusça ve Portekizce dahil 13 dili destekliyor.

Daha fazla bilgi için Magic: ManaStrike’ın resmi web sitesini ve forumunu inceleyebilirsiniz. Ayrıca, Facebook ve Twitter'da Magic: ManaStrike'ı takip edebilirsiniz.