Armut'ta fiziksel ve mental sağlığa yönelik hizmetlere talep artıyor

armutta-fiziksel-ve-mental-sagliga-yonelik-hizmetlere-talep-artiyor-23032001

Armut'ta fiziksel ve mental sağlığa yönelik hizmetlere talep artıyor

Koronavirüse karşı tedbir amaçlı evde kalmak önerilirken, Armut.com fiziksel ve zihinsel sağlığı desteklemek için uzaktan erişilebilen hizmetlerin popülaritesinin arttığını açıkladı. Gelen talepleri değerlendiren Armut’un verilerine göre, içinde bulunulan günlerde insanların en çok kilo almamak ve moralini yüksek tutmak için hizmet aradığı görülürken, uzaktan alınabilecek hizmetlerin bu konuda çözüm sunduğunu belirtti.

Türkiye'nin hizmet alanında en büyük online platformu Armut.com, koronavirüse karşı evde kalan bireylerin fiziksel ve zihinsel sağlıklarını destekleyebilecek uzaktan hizmetleri sıraladı.

Gelen taleplere bakıldığında, insanlar bu günlerde fazla kilo almak ve morallerini yüksek tutmak konusunda endişeli olduğu görülüyor. Online hizmet sektörünün lideri Armut.com, uzaktan alınabilen hizmetleri şöyle sıralıyor;

Koronavirüs endişesine karşı bedeni ve zihni online hizmetlerle güçlendirmek mümkün

Kullanıcıların kilo alma ve beslenme konusundaki endişelerine yönelik olarak online diyetisyen ve online kişisel antrenör hizmetleri bulunuyor. Online hazırlanan diyet programları ile hastalıklara karşı sağlıklı ve dengeli beslenme sağlanabilirken, kilo kontrolü için destek alınabiliyor. Kişisel antrenörler de kullanıcılara evde yapabilecekleri günlük aktivite programları hazırlıyor.

Moralleri yüksek tutmak ve kaygı bozukluklarıyla mücadelede ise psikolog ve yaşam koçları devreye giriyor. Psikologların Armut.com üzerinden aldıkları taleplerde online bireysel ve grup terapiler için talep artışı görünüyor. Yaşam koçlarıysa online yaptıkları görüşmelerle danışanlarına ulaşabiliyor ve bireylerin evde geçirdikleri sürede huzurlu ve sağlıklı kalmalarına yardımcı olabiliyor.

Bu hizmetlere ihtiyacı olan kişiler Armut.com ya da Armut mobil uygulamalarından kolayca taleplerini oluşturabilirler.


Hibya Haber Ajansı