Andy’nin vahşi doğa maceraları CBeebies’te

andynin-vahsi-doga-maceralari-cbeebieste-03022012

Andy’nin vahşi doğa maceraları CBeebies’te

CBeebies’in sevilen sunucusu Andy Day ile macera hız kesmeden devam ediyor. Doğal yaşamın kapıları Andy’nin Yaban Maceraları ve Andy’nin Yaban Egzersizleri programlarıyla küçük izleyiciler için aralanıyor. “Oynarken öğren” konseptiyle 6 yaş ve altı okul öncesi çocuklara eğitici içerikler sunan CBeebies, Digiturk 161 numaralı kanalda Türkçe dublajlı olarak izlenebiliyor.

Andy’nin Yaban Maceraları ise Şubat ayından itibaren her gün saat 07:20’de, Andy’nin Yaban Egzersizi ise aynı günler saat 07:35’te CBeebies’te yayınlanıyor.

 

 

Andy’nin Yaban Maceraları

 

 

Hiç bir tilki ikindi çayı içmenin veya penguenlerle birlikte karnınız üzerinde kaymanın nasıl bir tecrübe olduğunu merak ettiniz mi? Daha fazlasını cevaplamak amacıyla CBeebies sunucusu Andy, küçük izleyicileri macera dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Pickles Animal Park'ta bekçi olarak çalışan Andy ve arkadaşı Kip, çay molalarını vahşi doğada gezinti için değerlendiriyorlar. Meraklı ve eğlenceli bu ikili, Avustralya’nın taşralarından, Borneo’nun balta girmemiş ormanlarına gezegenin pek çok noktasını ziyaret ediyor. Bu eğlenceli seri, hayvanların doğal habitatlarındaki benzersiz davranışlarını, BBC'nin Doğal Tarih Birimi'nden çarpıcı görüntüler ve bilgisayarla destekli animasyon yardımıyla sergiliyor. Andy'nin Yaban Maceraları, küçük hayvan severler tarafından kolayca anlaşılabilecek şekilde hayvanlar ve onların hayatta kalma alışkanlıkları hakkında ilgi çekici bilgiler paylaşıyor.

Andy’nin Yaban Egzersizi

İzleyicilerini her gün on dakika düzenli olarak egzersiz yapmaya motive eden Andy, maceralara atılmadan önce temel hareketler ile vücudunun belirli kısımlarını ısıtıyor. Gitmeye hazır olduktan sonra okyanusları, plajları ve hatta çölleri ziyaret ederek, hayvanların doğal ortamlarında nasıl hareket ettiğini gözlemliyor. Hayvanların özellikleri hakkında bilgi veren Andy, onların hareketlerini taklit ederek küçük izleyicileri de bu eğlencenin bir parçası olmaya davet ediyor. Andy'nin yardımıyla, izleyeciler tavus kuşu gibi yalpalamayı, karınca gibi yürümeyi ya da tırtıl gibi sürünmeyi öğreniyorlar. Andy’nin Yaban Egzersizi, dünyanın dört bir yanındaki muhteşem hayvanların ve olağanüstü yerlerin görüntüleriyle, küçük izleyicilerin beyinleri ve bedenleri için mükemmel bir egzersiz fırsatı sağlıyor.


Hibya Haber Ajansı