Seni Unutmak İstemedim ki tiyatro oyunu büyük ilgi ile karşılanmaya devam ediyor

seni-unutmak-istemedim-ki-tiyatro-oyunu-buyuk-ilgi-ile-karsilanmaya-devam-ediyor--05022011

Seni Unutmak İstemedim ki tiyatro oyunu büyük ilgi ile karşılanmaya devam ediyor

11 yıllık evliliklerini kurtarma çabasında olan bir çiftin psikodramasını konu alan ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ evlilikte kadınlar aslında ne ister? Erkekler bu isteklerin ne kadarını doğru anlar?’’ sorularının cevaplarını esprili bir dille yanıtlıyor. Oyunun senaryosunu ve yönetmenliğini ise yine Kayra Şenocak üstleniyor.

Bazen erkeklerin bazense kadınların gözünden birden fazla hikayenin anlatıldığı ‘’Seni Unutmak İstemedim ki’’ hemen hemen her evde yaşanan diyalogları ortak bir dille anlatırken ilişkilerde empati, anlayış ve sevginin gücünü seyirciye keyifli bir mizah anlayışıyla aktarıyor.

Peki ya siz 11 yıllık bir evliliği ayakta tutmak için en fazla ne yapardınız? Mesela sırf karınızı mutlu etmek için hamile kalır mıydınız?

Gündelik hayatlardan doğal kesitlerin yer alması ve seyircilerin kendi ilişkilerinden mutlaka bir parça bulmasıyla büyük ilgi gören ‘’ Seni Unutmak İstemedim ki ‘’ 7 Şubat’ta Profilo’da, 8 Şubat Grand Pera, 10 Şubat Ataköy, 11 Şubat Sultanbeyli ve 22 Şubat Moi Sahne’de sergilenecek.


Hibya Haber Ajansı