Akkuyu Nükleer Çocukların 23 Nisan Bayramını kutladı

akkuyu-nukleer-cocuklarin-23-nisan-bayramini-kutladi--24042009

Akkuyu Nükleer Çocukların 23 Nisan Bayramını kutladı

AKKUYU NÜKLEER A.Ş., Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Büyükeceli Okulu’na 50.000 Dolarlık bağış sertifikası takdim etti. Okul Müdürü Salih Karaca, Akkuyu Nükleer A.Ş. tarafından verilen bu desteğin; okul binalarındaki tesisatların onarımı, spor malzemeleri alınması ve şimdiye dek okulda bulunmayan yemekhanenin inşa edilmesi için kullanılacağını ifade etti.

Bağış sertifikasını eğitim kurumuna bizzat gelerek takdim eden AKKUYU NÜKLEER A.Ş. Kamu Kurumları ile İlişkiler ve Uluslararası İşbirliği Yönetici Direktörü Aleksei Frolov, hem bayram vesilesiyle tebriklerini iletmek hem de en iyi dileklerini sunmak için okul müdürü ile görüşmede bulundu. Ziyaret sırasında korona virüsle ilgili önlemler kapsamında tüm epidemik güvenlik koşullarına uyularak, görüşmenin tarafları maske taktı ve sosyal mesafeyi korudu. Aleksei Frolov görüşmede şu hususların altını çizdi:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm insanlığa genç neslin sağlığı, fiziksel, entelektüel ve manevi-ahlaki gelişimi konularındaki sorumluluğunu hatırlatır. Çocuklar, her milletin en önemli zenginliğidir. Onlar için yaşıyor ve çalışıyoruz. Karantina sona erdiğinde ve hayat normale döndüğünde, çocukların okullarına büyük bir mutlulukla ve coşkuyla döneceklerinden eminim. Ve o gün geldiğinde, yaptığımız katkı Büyükeceli Ortaokulu’na umarız çok fayda sağlayacaktır.”

Salih Karaca, sıcak sözleri için Aleksei Frolov’a ve ayrıca okulu çocuklar için daha konforlu hale getirme imkânı sundukları için Rosatom Devlet Kuruluşu ile AKKUYU NÜKLEER A.Ş.’ye teşekkürlerini iletti:

“Okuldaki tüm mesai arkadaşlarım, öğrenciler adına ve bizzat şahsım adına AKKUYU NÜKLEER A.Ş.’ye teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bu bağış sayesinde hayata geçirebileceğimiz çok önemli bir işimiz var, şimdiye dek bulunmayan bir yemekhaneyi nihayet inşa edebileceğiz.”


Hibya Haber Ajansı