ADATA’nın 2019'daki başarısı ödüllerle tescillendi

adatanin-2019daki-basarisi-odullerle-tescillendi-17032011

ADATA’nın 2019'daki başarısı ödüllerle tescillendi

Dünyanın önde gelen yüksek performanslı DRAM modülü, NAND Flash depolama ürünleri ve mobil aksesuar üreticilerinden biri olan ADATA Technology, 2019’daki marka algısı durumunu hazırladığı bir infografik ile değerlendirdi. Buna göre şirketin yıl içerisinde kullanıcıların beğenisine sunduğu bellek ve SSD modelleri dünya çapında 1000’in üzerinde oyun ve teknoloji mecrasından olumlu yorumlar alırken, 200’ün üzerinde de ödüle layık görüldü.

 

XPG DDR4 Bellekler Zirvede

ADATA’nın DRAM üretimi konusundaki uzmanlığı markanın 2019’da piyasaya sunduğu bellekleriyle bir kez daha kanıtlandı. Markanın oyuncular için özel olarak tasarladığı SPECTRIX D60G ve SPECTRIX D41 RGB aydınlatmalı bellekleri, dünya çapındaki saygın teknoloji ve oyun mecralarından 47 farklı ödül aldı. Yüksek saat hızları, Intel XMP 2.0 teknolojisi sayesinde kolay hız aşırtma (overclock) imkânı tanıması ve göz alıcı RGB aydınlatmalarıyla dikkat çeken ADATA RAM modelleri, ülkemizin çok sevilen teknoloji yayınlarından da ödül almayı başardı.

 

Dünyanın sıvı ve hava soğutmasına sahip tek DDR4 bellek modeli olma özelliğini taşıyan XPG SPECTRIX D80 DDR4 RGB ise teknoloji editörlerinden aldığı pek çok ödülün yanında prestijli iF Tasarım Ödülü’nü de koymayı başardı.


SSD’de Yüksek Performans Kullanıcı Dostu Fiyat

ADATA’nın dünya çapında beğeni kazanan bir diğer ürün ailesi ise 3D NAND Flash yongalar kullanılarak üretilen SSD modelleri. Firmanın hem SATA hem de M.2 türünde son derece yüksek okuma ve yazma hızına sahip ürünleri, 2019 yılında dünyanın her yanındaki teknoloji ve oyun mecraları tarafından 100 ödüle layık görüldü.

 

SSD ailesinde özellikle, saniyede 3500MB’a kadar okuma ve 3000MB’a kadar yazma hızına ulaşabilen XPG SX8200 Pro modeli, üstün performansının yanında kullanıcı dostu fiyatlandırmasıyla pek çok mecradan “Editörün Seçimi” ödülünü kazandı. Teknoloji ve oyun basınında öne çıkan bir diğer modelse oyuncuların çok sevdiği RGB aydınlatmaya sahip XPG SPECTRIX S40G modeli oldu.

 

Taşınabilir SSD’de Yüksek Hız ve Dayanıklılık

Hâlihazırda taşınabilir depolama çözümleriyle sektörde saygın bir yeri olan ADATA, geliştirdiği taşınabilir SSD modelleriyle son yıllarda bir atılım gerçekleştirdi. Markanın farklı kullanıcı ihtiyaçları doğrultusunda tasarladığı taşınabilir SSD modelleri yüksek hız ve dayanıklılığı bir arada sunuyor.

 

Firmanın 2019 yılında bu alandaki çabaları kullanıcılardan ve medyadan da takdir gördü. ADATA marka taşınabilir SSD modelleri yıl içerisinde dünyanın farklı yerlerindeki medya kuruluşlarından 48 ödül aldı.

 

Markanın saniyede 1000MB’a kadar okuma ve yazma hızı sunan, fırçalanmış alüminyum gövdeli modeli SE800 bu kategoride en beğenilen ürünlerden biri oldu. SC680 modeli fiyat/performans yönüyle öne çıkarken SD700 ve SD600Q ise dayanıklılık, farklı platformlarla uyumluluk ve tasarımlarıyla ödüle layık görüldü.

ADATA’nın ödüle layık görülen ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.adata.com/tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

ADATA Hakkında

Dünyanın en büyük DRAM modülü ve USB Flash bellek tedarikçilerinden biri oran ADATA Technology, aralarında hafıza kartları, katı hal diskler (SSD) ve taşınabilir depolama ünitelerinin de olduğu çözümler sunmaktadır. Mobil cihazlar için taşınabilir güç kaynakları da üreten ADATA aynı zamanda gelişmiş LED aydınlatma ürünleri alanında da dünyanın önde gelen markalarından biri haline gelmiştir. ADATA ürünleri iF Design Awards (Almanya), Red Dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonya), Best Choice of Computex Awards ve Taiwan Excellence Gold Awards gibi pek çok uluslararası ödülün de sahibidir.


Hibya Haber Ajansı