Weltew Home’dan 79. mağaza Bursa Nilüfer’e

weltew-homedan-79.-magaza-bursa-nilufere-02072012

Weltew Home’dan 79. mağaza
Bursa Nilüfer’e

Korona Virüs kaynaklı pandemi günlerinde de yatırımlarına hız kesmeden devam eden Weltew Home, Türkiye’deki 79. mağazasını Bursa Nilüfer’de hizmete açtı.  İnegöl’den tüm dünyaya ürünlerini ulaştırmaya devam eden marka, yurt dışında da 35 showroom ve 120 satış noktası ile geniş bir pazarlama ağına sahip bulunuyor. 

Weltew Home Yönetim Kurulu Üyesi Davut Bahri Balcı, konuyla ilgili olarak mağaza açılışı ve Weltew Home’un yeni yatırımlarıyla ilgili bilgiler verdi. Balcı, “Geçtiğimiz yıl yakaladığımız hızlı büyüme ivmesi pandemi döneminde sekteye uğramış olsa da, biz bu süreçte de markamıza yatırım yapmaya ve yeni normalleşme ile birlikte yılsonu hedeflerimizi korumaya yönelik çalışmalarımıza da devam ediyoruz. Marka olarak salgının etkilerini en çok gösterdiği Mart ve Nisan aylarında bile herhangi bir mağazamızı kapatmadık ve üretim sürecinde özellikle makine parkurumuzda yenilikler sağladık. Mağazalaşma atağımızda ise çok yakında Kayseri’de büyük bir yatırımla hizmete girecek olan KumSmall AVM’de 1.600 metre karelik dev şubemizin kapılarını da hizmete açacağız. Bu doğrultuda 2020’nin sonunda yüzde 60 büyümeyi hedefliyoruz” dedi.

“Yılsonuna kadar 100 mağaza”

Markamızın ilk kuruluşundan bu yana kaliteli üretim, kaliteli ürün, doğru fiyat konumlandırması, satış sırasında ve sonrasında sağlanan müşteri memnuniyeti bizim en öncelikli hedefimiz olmuştur diye belirten Davut Bahri Balcı, “İstikrarlı büyümemizi doğru bayilerle çalışıyor olmaya borçluyuz, bugün Türkiye genelinde yer alan 76 mağazamızın bayilerinin tercih edilmesinde de en başından itibaren büyük bir titizlik sergiledik. Çünkü onlar bizi sahada müşterilerimize karşı temsil eden yüzlerimiz olarak büyük önem arz ediyor. Bu entegrasyonu sağlayarak doğru bir ekiple birlikte başaramayacağımız bir şey olmadığını düşünüyorum. Bu bakış açısıyla yıl sonuna kadar 100 mağaza sayısına ulaşmayı planlıyoruz” diye ifade etti.

“Düğün sezonu için kampanyalar piyasayı oldukça hareketlendiriyor”

Yeni normalleşmeye geçilmesiyle birlikte oluşan yoğun talebi karşılamaya çalıştıklarını belirten
Davut Bahri Balcı, ayın ürünü adını verdiğimiz kampanyayla yaptığımız %40 indirim uygulaması özellikle düğün sezonu olması nedeniyle de vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü” dedi.

Ustalıkla zarafeti buluşturan trendler….

İnegöl'de 45 bini kapalı olmak üzere toplam 90 bin metrekarelik fabrikalarının tam kapasite ile çalıştığını belirten Davut Bahri Balcı, “Mobilyada en fazla tasarım tescili alan markaların başında yer alan firmamızda yılda ortalama 40’a yakın model ortaya çıkartıyoruz. Bu modelleri tesisimize müşteri kitlemize ve marka konumlandırmamıza yakışır ürünleri seçerek nihai tüketicinin huzuruna çıkıyoruz. Yakın zamanda ekranların sevilen yüzü Özge Ulusoy ile Weltew Home’un yeni mottosu “Ustalıkla Zarafet” için dikkat çekici bir kampanyaya imza attık. Ürünlerimizin her birinde uyguladığımız kaliteli işçilik deneyimiyle marka olarak ustalığımızı konuşturduğumuzu söyleyebilirim” dedi. 2020 yılı içinde “Ustalıkla Zarafeti buluşturduğumuz” yeni koleksiyonlarımızı mağazalarımızda sergiliyoruz. Yatak odaları, yemek odaları ve oturma gruplarının yanı sıra genç odası takımları, yaylı yataklar, baza ve başlıklar, sehpa, lambader gibi aksesuar çeşitleri ile halı çeşitlerini de Bursa Nilüfer’de hizmete açtığımız yeni mağazamızda ve tüm bayilerimizde müşterilerimizin beğenisine sunuyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.


Hibya Haber Ajansı