Burcu Esmersoy ve Danilo Zanna İstMarina AVM’de buluşuyor

burcu-esmersoy-ve-danilo-zanna-istmarina-avmde-bulusuyor-06032011

Burcu Esmersoy ve Danilo Zanna İstMarina AVM’de buluşuyor

Sosyal ve kültürel aktiviteleriyle her yaştan insanın buluşma durağı olan İstMarina AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy ile ekranların sevilen şefi Danilo Zanna’yı ağırlayacak.

Modadan sanata, eğlenceden lezzete, sağlıktan alışverişe, her alanda ziyaretçilerine eşsiz bir deneyim sunan İstMarina AVM, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kapsamında keyifli bir etkinliğe de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Ekranların sevilen yüzleri, ünlü sunucu ve oyuncu Burcu Esmersoy ile usta şef Danilo Zanna’nın bir araya geldiği söyleşide, yüzyıllardır çözülemeyen muamma tekrar masaya yatırılacak: “Kadınlar ne söyler, erkekler ne anlar?”

Kadın ve erkek ilişkisine dair keyifli söyleşi

İki yıl boyunca birlikte radyo programı sunan, İtalyan Chef Danilo Zanna ile, başarılı sunucu Burcu Esmersoy’un, kadın ve erkek ilişkisine dair yapacağı söyleşide, en çok merak edilen sorulara yanıt aranacak. İşte bu sorulardan bazıları: “Kadınlar ne ister, erkekler ne kadar anlar?”, “Erkeklerin kalbine giden yolun midesinden geçtiği efsanesi doğru mu?”, “Farklı kültürlerden gelen iki kişinin aşkı nereye kadar?”, “Mutlu aşk sadece masallarda mı var?” Bu ve benzeri sorulara yanıt arayacak ikilinin keyifli söyleşisi, 8 Mart Pazar Günü İstMarina AVM’de dileyen herkesin katılımıyla gerçekleşecek.

İstMarina AVM’den 8 Mart’a özel hediyeler

İstMarina AVM, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanya ile 6-7 ve 8 Mart tarihlerinde yapılacak her 150 TL’lik alışverişte el aynası hediye ediyor. Kazançlı alışveriş fırsatını bu yıl da Audi Q2 ile taçlandıran İstMarina AVM’de yer alan mağazalardan 200 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler, çekilişle son model Audi Q2 marka otomobil kazanma şansı yakalıyor. 15 Mart 2020 tarihine kadar devam edecek olan kampanya süresince belirtilen tutarda alışveriş yapıp fiş ve faturalarını AVM içerisindeki kampanya stantlarına ibraz ederek onaylatan ziyaretçilerden, çekiliş sonunda bir talihli Audi Q2 otomobilin sahibi olurken, üçer kişi iPhone XS ve Samsung 4K UHD TV kazanma şansı yakalayacak.


Hibya Haber Ajansı