23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Ayrıcalıklar ZUBİZU’DA

23-nisan-cocuk-bayramina-ozel-ayricaliklar-zubizuda-22042001

23 Nisan Çocuk Bayramı’na Özel Ayrıcalıklar ZUBİZU’DA

Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 100’üncü yılını kutlamaya hazırlanıyor. ZUBİZU üyeleri, haftaya özel birbirinden cazip kampanya indirimleri ve her gün yapılan hediye çekilişleri ile çocuk bayramını bu yıl evden kutluyor.

23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel online alışverişlerde ZUBİZU üyelerini bekleyen indirim, ayrıcalık ve özel hediyelerden sizler için seçtiklerimiz:

Benetton’da yeni sezon online alışverişte %30 indirime ek özel %10 indirim, D&R’da 150 TL ve üzeri online alışverişte 15 TL indirim, Boh the Label’da 500 TL ve üzeri online alışverişte 100 TL indirim, n11.com’dan 200 TL ve üzeri alışverişte %3 indirim, mobil aksesuar markası Ttec’ten online alışverişte %20 indirim, Vestel’den H400 hoparlörlerinde %30 ve tüm akıllı bilekliklerde %15 indirim, Wmf online alışverişte iki ve üzeri ürüne %15 indirim.

ZUBİZU’nun Çocuk Haftası’na özel hediyeleri arasında Archimommies’ten tablo, Kidonomi’den Koalav marka pijama, Morikukko’dan Kids Shark çanta, Unigo’dan Dinozor boyama kitabı, Under Armour’dan çocuk çantası, Carter’sD&R, Jacadi ve Ttec’ten online alışverişte geçerli 50 TL değerinde hediye çeki bulunmaktadır. Ayrıca Zula, PubG Mobile, Riot Games oyun sitelerinde geçerli 10 TL değerinde Turkcell para ZUBİZU Çocuk haftası kapsamında oyunseverlere hediye edilecek.

Bu önemli haftaya özel kampanyalardan yararlanmak ve her gün yapılacak çekilişten hediye kazanmak için siz de ZUBİZU’yu takip edin.


Hibya Haber Ajansı