Boehringer Ingelheim Türkiye’den yeni atama

boehringer-ingelheim-turkiyeden-yeni-atama--29012010

Boehringer Ingelheim Türkiye’den yeni atama

Boehringer Ingelheim META (Orta Doğu, Türkiye, Afrika) Bölgesi Hayvan Sağlığı Bölgesel Ruhsatlandırma ve Farmakovijilans Müdürü görevine Ayşe Arı atandı.

 

2013 yılından itibaren Boehringer Ingelheim Türkiye Hayvan Sağlığı, Ruhsatlandırma bölümünde Ruhsatlandırma ve Farmakovijilans Müdürü olarak görev yapan Ayşe Arı, 30 Eylül 2019 itibariyle META Bölgesi’ne Hayvan Sağlığı Bölgesel Ruhsatlandırma ve Farmakovijilans Müdürü olarak atandı.

 

Ayşe Arı teknik bilgi ve tecrübesiyle, dünyanın en büyük ikinci Hayvan Sağlığı işletmesi olan Boehringer Ingelheim’in, Hayvan Sağlığı ürün portföyünün zenginleşmesine ve sürekliliğine, GMP denetimlerinin yürütülmesine, 2017 yılında yaşanan Hayvan Sağlığı Entegrasyonu süreci boyunca ve sonrasında, ürün ruhsat devirlerinin gerçekleştirilmesine katkı sağladı. Hayvan Sağlığı stratejisine ve ekibinin gelişimine başarıyla liderlik etti.

 

Ayşe Arı Kimdir?

Özgeçmiş bilgisi

2003 yılında İstanbul Üniversitesi’nde Veterinerlik Fakültesi’nden mezun olan Ayşe Arı’nın Hayvan Sağlığı alanında 16 yılı aşkın tecrübesi bulunuyor. Çalışma hayatına Bayer Türkiye ile başlayan ve ardından Novartis Türkiye’de Hayvan Sağlığı departmanında Ruhsatlandırma ve Kalite Güvence Uzmanı olarak görev yapan Arı, 2013 yılından bu yana Boehringer Ingelheim Türkiye bünyesinde Ruhsatlandırma ve Farmakovijilans Müdürü olarak çalışmaktaydı.


Hibya Haber Ajansı