''ONU ALMA BENİ AL''

''ONU ALMA BENİ AL''

''ONU ALMA BENİ AL''

Ünlü modacı Emre Erdemoğlu, 2019/2020 Sonbahar – Kış koleksiyonunda milyonların sevgilisi Türk Pop Müziği’nin Divası ‘Minik Serçe’ Sezen Aksu’dan ilham aldı. Erdemoğlu yeni koleksiyonuna ‘Minik Serçe’nin “Onu Alma Beni Al” şarkısının adını verdi.

 

 

Ünlü modacı Emre Erdemoğlu, 2019-2020 Sonbahar-Kış koleksiyonunda geçmiş, gelecek ve an arasındaki ilişkide, duygu, hayal ve gerçeklikler ekseninde, Aşkın sonsuz gücü ile perçinlenen ‟ONU ALMA BENİ AL” temasını vurguluyor.

 

2019/2020 Sonbahar/Kış Koleksiyonu’nda Türk Pop Müziği’nin güçlü sesi Sezen Aksu şarkılarını ve portresini koleksiyonuna işlediği bilgisini veren Erdemoğlu, tüm detaylarda Sezen Aksu portresini grafiksel bir dille yorumladığını, şarkı sözlerini koleksiyona enjekte ettiğini dile getirdi.

 

Her sezon farklı karakterleri koleksiyonlarına işlediğini anlatan Erdemoğlu, “Bu sezon da hayranı olduğum Sezen Aksu’yu farklı bir anlatım şekliyle moda severlere sunmayı tercih ettim. Sezen Aksu'dan ilham alınarak hayata geçirilen koleksiyonumuz, özellikle aşka olan inancımızın yok olduğu bu süreçte, bizi bekleyen geleceğe karşı optimist bir tavır takınıyor” şeklinde konuştu.

 

Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması’nın moda endüstrisine kazandırdığı Emre Erdemoğlu, erkek giyim koleksiyonunda öne çıkan detayları ise şöyle özetledi; “Proporsiyonlarda vurguladığımız yeniliklerimiz, özellikle giyildiğinde farkını hissettiren yeni kuplar ile klasik erkek giyimi dinamik bir tavır kazanıyor. Şıklık ve güven kavramları arasındaki güçlü bağdan ödün vermiyor. Yenilikçi bir sezon olarak tanımlayabileceğimiz koleksiyonda, daha bütüncül bir yapıyla birbirini tamamlayan look’lar, her bir parçası ile özgürleşen kaliteli ürün grupları, kumaş seçiminden formlarına kadar her alanda nitelikli detaylar ile hazırlanan koleksiyonumuz, görsel zenginliği, çok yönlülüğü, farklı alternatifleri ve seçenekleri barındırıyor. 70'ler retro akımının sokak stiliyle birleştirildiği koleksiyonda, oversize formda kabanlar, print desenligömlekler,tel kırma nakışlı ceketler, parça boya kadife takımlar, uçuşan trençkotlar, lila rengi uzun el örmesikemerlerkoleksiyonda sıkça karşımıza çıkıyor. Deneysel tavırla yaratılan detaylar ile bütünleşen zamansız klasik yorumlar, geleneksel tavrı yeniden algılama fırsatı veriyor. Sıcak ve soğuk renklerin bir arada sunulduğu iki kutuplu koleksiyonu daha da çarpıcı ve eğlenceli hale getiriyor.”

 

“Özel apreli kumaşlardan hazırlanan koleksiyon, İtalyan stiline yeni bir soluk getirme iddiası taşıyor” diyen Erdemoğlu, “Farklı fitlerde yüksek bel kesimlerle geliştirilen pantolonlar, geniş omuzlu bol siluetli ceketler ve yuvarlatılmış omuzlu çalışmalar, önerileri ve tasvirleri genişletiyor. Daha genç ve daha çarpıcı siluet yaratma ustalığına konsantre olduğumuz bu sezonda, özel dikiş teknikleri yarı terzi işçiliklerle geleceğe dönük iyimser tavrı ortaya koyuyor” diyerek yeni koleksiyonu ile ilgili düşüncelerini özetledi.

 

Türk modasını dünya çapında başarıyla temsil eden Modacı Emre Erdemoğlu’nun ‘Minik Serçe’nin “Onu Alma Beni Al” şarkısından esinlenerek oluşturduğu 2019-2020 Sonbahar-Kış koleksiyonu, 20 Mart 2019 Çarşamba günü saat 16:00’da Mercedes Benz Fashion Week kapsamında İstanbul Zorlu PSM’de moda severlerle buluşacak. Erdemoğlu’nun defilesinin ünlü akınına uğraması bekleniyor.

 

Emre Erdemoğlu aynı zamanda, Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği tarafından bu yıl 14. kez düzenlenen EİB Moda Tasarım Yarışması’nda 5 Nisan 2019 Cuma akşamı düzenlenecek final defilesinde 10 finaliste yarışma koçluğu yapıyor

Kaynak EİB