-30041907

Türkiye'nin hızlı servis restoran zinciri devi TAB Gıda, çeyrek asırlık tecrübesiyle ‘Pide işin ustasından yenir!' diyerek kendi pide markası Usta Pideci®'yi yarattı.Türkiye'nin 3 farklı bölgesinde art arda 3 açılış yapan Usta Pideci®'yi rakiplerinden ayıran en büyük özelliği, doyurucu ürünü ekonomik fiyata sunması.



Akbatı AVM, Malatya Park AVM ve Adapazarı Agora AVM olmak üzere arka arkaya 3 günde 3 yeni restoranı hizmete açtıklarını belirten TFI TAB Gıda Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kurdoğlu; "'TAB Gıda olarak kurulduğumuz ilk günden beri değişmeyen misyonumuz halkımızı lezzetli, kaynağı belli, uygun fiyatlı ürünlerle buluşturmak. Bu misyonla yola çıkarak TFI TAB Gıda Yatırımları çatısı altında etinden salatasına, ekmeğinden patatesine kendi üretimimizi yaptığımız dev bir gıda ekosistemi kurduk. Bizi Türkiye'nin lider hızlı servis restoran zinciri işletmesi yapan da bu eşsiz ekosistem ve çeyrek asırlık tecrübemizdir. Bugün 4'ü global, 3'ü ulusal 7 marka ve 1.200'e yakın restoranımızla Türk halkına hizmet sunuyoruz. TFI TAB Gıda yatırımları olarak sadece Türkiye'de 25.000'i aşkın, Çin ile beraber ise 50.000'in üzerinde istihdam sağlıyoruz. Ülkemize ve markalarımıza yatırım yapmaya hız kesmeden devam edeceğiz. Usta Pideci®, Türkiye'nin en büyük döner zinciri olma gururunu bize yaşatan Usta Dönerci®'den sonra TAB Gıda'nın kendi yarattığı ikinci markasıdır. Ülkemize ve markalarımıza yatırım yapmaya hız kesmeden devam edeceğiz" dedi.



Usta Pideci® Hakkında

2019 yılında, Türkiye'nin lider hızlı servis restoran zinciri lideri TAB Gıda tarafından kurulan Usta Pideci®, TAB Gıda'nın çeyrek asırlık tecrübesi ile Türkiye'nin en büyük döner zinciri Usta Dönerci' den sonra kendi yarattığı ikinci markasıdır. Özenle seçilen malzemeler, güvenilir kaynaktan gelen şarküteri ve dana eti ile klasik yöntemlere sadık kalarak hazırlanmış nefis pide çeşitleri sunan Usta Pideci®, "Pide işin ustasından yenir!" sloganı ile pide severleri Türkiye'nin lezzetlerini tatmaya davet ediyor. Usta Pideci®, doyurucu menüsüyle hem gözlere hem de ceplere hitap ediyor.



Kaynak Unite İletişim