ÇiçekSepeti basketbola desteğini sürdürüyor

ciceksepeti-basketbola-destegini-surduruyor-19032009

ÇiçekSepeti basketbola desteğini sürdürüyor

ÇiçekSepeti, 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın da sponsoru oldu.

 

Online hediye sektörünün lider e-ticaret sitesi ÇiçekSepeti, Türk basketboluna verdiği desteği yeni sponsorluk çalışmalarıyla sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile imzaladığı anlaşma neticesinde ING Basketbol Süper Ligi’nin resmi sponsorları arasına katılan ÇiçekSepeti, bu kez 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’nın sponsoru oldu.

 

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan ÇiçekSepeti CEO’su Emre Aydın, şunları söyledi: “ÇiçekSepeti olarak 1907 Fenerbahçe Engelli Yıldızlar Basketbol Takımı’na destek vereceğimiz ve takımın formalarında logomuz yer alacağı için çok gururlu ve mutluyuz. Basketbol sever bir şirket olarak bu spor dalına ING Basketbol Süper Ligi sponsorluğumuz sonrası ikinci bir destek vermek hem çalışanlarımız hem de için müşterilerimiz için değer taşıyor. Aslında tüm spor dallarına ilgili bir şirketiz. Bu nedenle yaptığımız sponsorluk anlaşmalarını bir yatırım olarak değil, spora destek kapsamında değerlendiriyoruz. Bundan sonra da spora desteğimizi sürdüreceğiz.”

 

 

ÇiçekSepeti.com hakkında

Türkiye'de online hediye sektörüne yeni bir bakış açısı getirmek, en kolay ve en ekonomik yoldan hediye göndermeyi sağlamak hedefiyle yılında kurulan ÇiçekSepeti.com, bugün çiçek ve yenilebilir çiçek ürünlerinin yanısıra kişiselleştirilmiş hediyeler, takı ve aksesuarlar, moda, kozmetik, ev-yaşam, hobi gibi pek çok kategori altında zengin bir hediye koleksiyonu sunuyor. ÇiçekSepeti.com, Türkiye’deki başarı hikâyesini globalde LolaFlora markasıyla başta Meksika olmak üzere pek çok farklı ülkede sürdürüyor.

 


Hibya Haber Ajansı