Düzeltme - 19.20'de balkonlara

duzeltme---19.20de-balkonlara-23042001

Düzeltme - 19.20'de balkonlara

Koronavirüs salgını sebebiyle iptal edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını evlere ve balkonlara taşınacak. Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, tüm Bornovalıları saat 19.20’de balkonlarda İzmir Marşı söylemeye davet etti.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında 4 gün sürecek sokağa çıkma kısıtlaması sebebiyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Bornova’da evlerde ve balkonlarda kutlanacak. Bornova Belediyesi bayrak ve balonlar dağıtarak Bornovalılara destek olurken, çocuklar bayram sevincini coşkuyla kutlamak için balkonlarını süsledi.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tüm Bornovalı hemşehrilerini saat 19.20’de evlerinin balkonlarına çağıran Başkan İduğ, “Değerli Bornovalılar, değerli evlatlarımız, bu yıl Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıl dönümü, aslında 100.yıl kutlamaları için birçok etkinlik planlamıştık fakat virüs buna imkan tanımadı. Koronavirüs salgını sebebiyle hepimiz evlerdeyiz, bu akşam 19.20’de hep beraber balkonlarda olalım, Türk bayraklarıyla süslediğimiz balkonlarımızdan coşkuyla İzmir Marşımızı hep beraber söyleyelim. Saat 19.30’da Belediyemizin sosyal medya hesaplarından konserimiz yayınlanacak. Saat 21.00’de de tüm Türkiye ile birlikte bağımsızlığımızın sembolü İstiklal Marşımızı söylemek üzere yine balkonlarda olacağız. Büyük Atatürk 23 Nisanı çocuklarımıza armağan etti. Bende tüm çocuklarımızın Bayramını kutluyorum. Sizleri çok seviyorum’’ diye konuştu.

Fotoğrafaltı: 23 Nisan Saat 19.20’de tüm Bornova hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı söyleyecek, 19.30’da sosyal medya hesaplarından yayınlanacak konserden sonra, 21.00’de de tüm Türkiye ile birlikte İstiklal Marşına katılacak.


Hibya Haber Ajansı