Penti'den sağlık çalışanlarına destek yağmuru

pentiden-saglik-calisanlarina-destek-yagmuru-20042012

Penti'den sağlık çalışanlarına destek yağmuru

Küresel ölçekte yaşadığımız Covid-19 pandemisinde, ilk günden bugüne 'Hep Birlikte' mottosuyla hareket eden Penti, kadın sağlık çalışanlarına sunduğu anlamlı desteği devam ettirirken, bu kez tüm sağlık çalışanları için maske üretimine başladı.

 

Topluma sorumlu ve duyarlı marka kimliğini Covid-19 salgınının ilk gününden bugüne koruyan marka, tüm sağlık çalışanlarının bu süreçteki maske ihtiyacını karşılamak üzere hareket geçti. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği ile büyük bir işbirliğine başlayan ve ilk etapta 100 bin maskenin üretimine katkı sağlayan Penti’nin hedefi bu sayıyı 500 binin üzerine çıkarmak.

 

Sağlık çalışanlarına ‘Sizler hiçbir zaman yalnız değilsiniz! Hep birlikteyiz!’ diyerek seslenen Penti bugüne dek; gerek sosyal medya hesaplarına gelen mesajlardan, gerekse direkt ulaşılıp ihtiyaçları sorulan 30 kamu hastanesine 50 binin üzerinde destek ürününü iletti. Evlerine gidemeyen, kişisel hijyen ihtiyaçlarını giderme ihtiyacı olan kadın sağlık çalışanlarının yanında olan Penti, bu süreçte gece gündüz demeden büyük bir özveri gösteren başta kadın sağlık çalışanları olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına desteğini sürdürecek.


Hibya Haber Ajansı