Dijital eğitim sektörünün öncü ajanslarından Digitallica Ödüle Doymuyor

dijital-egitim-sektorunun-oncu-ajanslarindan-digitallica-odule-doymuyor-13042009

Dijital eğitim sektörünün öncü ajanslarından Digitallica Ödüle Doymuyor

Kurumlara özel e-eğitim çözümleri sunan Digitallica “Hermes Creative Awards” kapsamında Altın ve Platin ödülün sahibi oldu

 

Kurumlara özel sunduğu e-eğitim çözümleri ile sektöre öncülük eden Digitallica,

Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği (AMCP) tarafından verilen “Hermes Creative Awards” da 2 ödüle birden layık görüldü.

 

Kuruluşundan bu yana teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek dijital eğitim alanında özgün ve özelleştirilmiş içerikler sunan Digitallica, 25 yılda 125’i aşkın ülkeden 230 binin üzerinde başvurunun yapıldığı “Hermes Creative Awards”da Oyun Tabanlı Oryantasyon Projesi ile Altın ödül, Arçelik için hazırladığı Arçelik- AR Ürün Eğitimiyle ise Platin ödül kazandı.

 

Digitallica Kurucusu Emre Güleçoğlu, yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika’da düzenlenen ve uluslararası alanda birçok markanın başvurduğu Hermes Ödülleri’nde elde edilen başarıdan mutluluk duyduklarını belirterek, “2020 yılını ödülle karşıladık ve ödüller almaya devam ediyoruz. “Hermes Creative Awards”da altın ve platin ödüle layık görüldük. Yamaha Motor, Reuters, Dell gibi köklü kurumların yer aldığı kazananlar listesinde Digitallica’yı da görmek bizim için çok gurur verici. Bu ödüller Koronavirüs nedeniyle yaşadığımız bu zorlu süreçte bize umut verdi, Digitallica olarak yakaladığımız bu ivme ile fayda ve farkındalık yaratan projelere imza atmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Digitallica daha önce de “The Stevie® Awards” da Arçelik için hazırladığı Arçelik – AR Ürün Eğitimi ile İnsan Kaynakları ve Yeni Ürün Ödülleri kategorilerinde “İnsan Kaynaklarında Yenilikçi Teknoloji Kullanımı” ve “Tüketici Elektroniği ve Bilgi Teknolojileri” ödülleri olmak üzere 2 ayrı dalda Stevie Altın ödülü kazanırken, Oyun tabanlı Oryantasyon Projesi ile Web Sitesi Ödülleri kategorisinde “Eğitim ve Öğretim Web Sitelerinde İnovasyon” kapsamında Stevie Gümüş ödülünün sahibi olmuştu.

Kaynak:ARPR İletişim 
Hibya Haber Ajansı