GoDaddy ve Barış Arduç küçük işletmeler ve girişimcilerin online olmasına yardım etmek için güçlerini birleştirdi

godaddy-ve-baris-arduc-kucuk-isletmeler-ve-girisimcilerin-online-olmasina-yardim-etmek-icin-guclerini-birlestirdi-17042004

GoDaddy ve Barış Arduç küçük işletmeler ve girişimcilerin online olmasına yardım etmek için güçlerini birleştirdi

Türkiye ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesinde yayına giren GoDaddy’nin yeni online pazarlama kampanyasında Barış Arduç rol alıyor. Kampanya, GoDaddy ile güçlü online varlıklar oluşturan gerçek GoDaddy müşterilerini öne çıkarıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki girişimcilerin online dünyada başarılı olması için gerekli araç ve yardımı sunan GoDaddy, Barış Arduç’un rol aldığı ilk yerel dijital pazarlama kampanyasını yayınladı. Türkiye ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgesindeki girişimci ve küçük işletme sahiplerine dikkat çeken ve onlara ilham vermeye odaklanan kampanya, GoDaddy ürün ve hizmetlerinin yardımıyla online dünyada başarıyı yakalayan küçük işletmeleri ön plana çıkarıyor. Arduç, bölgedeki GoDaddy müşterilerinin hikâyelerini paylaşıyor.

GoDaddy Türkiye, MENA ve Güney Afrika Kıdemli Bölge Direktörü Selina Bieber konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Girişimci ekosistemi şu anda zorlu bir dönemden geçiyor. Türkiye ile MENA bölgesindeki pek çok girişimci ve küçük işletme kapılarının bu süreçte açık kalması için online dünyaya adım atıyor. Şimdi, öncekinden daha da güçlü bir şekilde, onların işletmeleri için online varlık oluşturmalarına yardımcı olmaya odaklanıyoruz. Bu kampanyanın online dünyanın sunduğu avantajları daha fazla kişiye göstermesini umuyoruz. Örneğin, GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları profesyonel bir web sitesi oluşturmanın ve internette tanıtımını yapmaya başlamanın kolay ve uygun maliyetli bir yolu. Günlük hayatımızda önemli rol oynayan bu kahramanların perde arkasındaki hikâyelerini anlatırken Barış Arduç’tan yardım almaktan mutluluk duyuyoruz ve kampanyanın Türkiye ve MENA bölgesindeki küçük işletme sahiplerine ilham vermesini umuyoruz.”

Kampanyada işletmelerini GoDaddy ile online dünyaya taşıyan gerçek GoDaddy müşterileri ön plana çıkıyor. Film, dijital teknolojiyi kullanmak söz konusu olduğunda farklı alanlarda faaliyet gösteren işletmelerin ortak noktasının ne olduğuna ışık tutuyor: Kapılarını online dünyaya açmak ve hedef kitleleriyle bağlantı kurmak. GoDaddy, farklı ihtiyaç ve teknik bilgi seviyelerine uygun araçlar sunuyor. Yeni başlayanlar GoDaddy Web Siteleri + Pazarlama Araçları ile hızlı, uygun maliyetli ve profesyonel bir başlangıç yapabilirken, daha fazla teknik bilgiye sahip kullanıcılar GoDaddy WordPress Hosting’i tercih edebiliyor.

GoDaddy, Türkiye’deki küçük işletmeler için online varlıklarını oluşturmalarını sağlayacak, kolay kullanılabilir ve uygun maliyetli dijital araçlar sunuyor. Ürün ve hizmetleri arasında alan adı kaydı ve Hazır Web Sitesi’nin (eski adıyla Web Sitesi Mimarı) yanı sıra hosting, Yönetilebilir WordPress, online güvenlik, online pazarlama ile e-posta ve Office üretkenlik araçları yer alıyor. Daha fazla bilgi için https://tr.godaddy.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

GoDaddy’nin kampanya filmini buradan izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/watch?v=qyvknxGC2ak

COVID-19 nedeniyle küçük işletmeler daha önce benzeri görülmemiş zorluklarla karşı karşıya kalıyor ve GoDaddy de bu dönemin müşterileri üzerindeki ekonomik etkisinin en düşük seviyeye indirmeye yardımcı olmak amacıyla ürünlerini, hizmetlerini ve müşteri desteğini sunmaya devam etmesinin yanı sıra ücretsiz araçlar da sağlıyor. GoDaddy, telefon ve canlı sohbet üzerinden hizmet veren GoDaddy Destek Ekibi ile kişisel destek sunmaya devam ediyor. Bu zorlu zamanlara nasıl adapte olabileceğinize ve GoDaddy’nin size nasıl destek sağlayabileceğine dair bilgilere ulaşmak için https://tr.godaddy.com/open-we-stand/what-godaddy-is-doing ve https://tr.godaddy.com/open-we-stand adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak:GoDaddy 
Hibya Haber Ajansı