GEFCO, Çin'den acil olarak getirilen otomotiv parçaları ve maskelerle Avrupalı otomobil üreticilerini destekliyor

gefco-cinden-acil-olarak-getirilen-otomotiv-parcalari-ve-maskelerle-avrupali-otomobil-ureticilerini-destekliyor-08042001

GEFCO, Çin'den acil olarak getirilen otomotiv parçaları ve maskelerle Avrupalı otomobil üreticilerini destekliyor

Otomotiv lojistiğinde lider olan GEFCO, son iki ay içinde üretim kesintilerini önlemek için turbo kompresörler, pistonlar, kontrol panelleri, kapılar ve şeritler dahil olmak üzere 750-ton ana otomotiv yedek parçasını sekiz charter uçuşuyla Fransa'ya taşıdı.

 

Kapıdan kapıya uygulanan çözümler, Çin’de uzak lokasyonlarda bulunan çeşitli tedarikçilerden kamyonlar aracılığıyla parçaların toplanmasını da içeriyordu. Aciliyeti olan parçalar bir araya getirilip Fransa'nın Vatry ve Charles de Gaulle Havalimanına gönderilmeden önce Çin'in Şangay'daki kiralık kargo uçaklarına yüklendi.

 

Avrupa genelinde otomobil fabrikalarının faaliyetlerini durdurmasıyla birlikte, GEFCO, üretim yeniden başlandığında müşterilerinin hızlı erişimini sağlamak için parçaların yerel havaalanı depolarında saklanacağı bir çözüm üretti. Aynı zamanda GEFCO, üretime başlama konusunda müşterilerine daha fazla yardımcı olmak amacıyla merkezler yeniden açıldığında çalışanların sağlığını ve güvenliğini sağlamak için iki milyondan fazla maske tedarik etti.

 

Ayrıca GEFCO Avrupa'daki tüm fabrikalara hız ve verimlilik sağlayabilmek için bütün dokümantasyon, gümrük izinleri gibi işlemleri ve eksiksiz paletli çözümleri sağladı.

 

GEFCO Hava ve Deniz Bölümü Genel Müdür Yardımcısı Paul-Henri Freret, “Çalışanlarımızın güvenliği ve sağlığı her şeyden önemli. Uzaktan çalışırken bile bu büyüklükteki kontratları güvence altına alabilen GEFCO operasyon ekiplerimizin işlerine bağlılıklarıyla gurur duyuyorum.

 

Müşterilerimizin Time Critical (Acil) gönderilerinde destek olmak için Çin ve Fransa'daki ekiplerimizin hava, depo ve karayolu operasyonları boyunca beraber çalışma kabiliyetleri, Partners Unlimited ruhumuzu mükemmel bir şekilde yansıtıyor.”

GEFCO HAKKINDA

GEFCO, otomotiv lojistiğinde Avrupa lideri ve multimodal tedarik zinciri çözümlerinde dünya lideridir. 70 yıllık uzmanlık birikimiyle GEFCO, tüm sektörler için akıllı ve esnek tedarik zinciri çözümleri tasarlıyor ve uyguluyor. Geniş bir kapsama alanına yayılmış güçlü iş ortakları ile 47 ülkede bulunan ve 15.000 çalışanı olan firma; 300 destinasyona hizmet veriyor. GEFCO Grup, 2019 yılında 4,7 milyar Avro ciro bildirdi.

 

GEFCO, 2018 yılında Londra Heathrow havaalanının yakınında bulunan üçüncü Yaşam Bilimleri ve Sağlık Hizmetlerine özel sıcaklık kontrollü deposunu açtı. GEFCO'nun Almanya, Frankfurt ve Amsterdam'da da ek depoları bulunuyor. Grup, 2017 yılında, WDA sertifikalı Heathrow tesisine ve IATA-CEIV Pharma Sertifikalı Frankfurt tesisine ek olarak, Hollanda’daki hava ve deniz faaliyetleriyle IATA-CEIV Pharma Sertifikasını kazandı.

www.gefco.net


Hibya Haber Ajansı