Ev sıcaklığını ve konforunu çalışma hayatına taşıyan Pİ HOME, iF Tasarım ödülüne layık görüldü

ev-sicakligini-ve-konforunu-calisma-hayatina-tasiyan-pi-home-if-tasarim-odulune-layik-goruldu-27022012

Ev sıcaklığını ve konforunu çalışma hayatına taşıyan Pİ HOME, iF Tasarım ödülüne layık görüldü

Türk tasarımını ofis mobilyası sektöründe dünyaya tanıtan Bürotime, yeni nesil çalışma kültürüne yönelik tasarladığı ev-ofis ürünü Pi Home ile dünyanın en eski ve prestijli tasarım yarışmalarından biri olan iF Design Award 2020’de ödül kazandı.

Dünyanın en eski ve saygın tasarım yarışmalarından biri olarak kabul gören iF Design Award’ın bu yıl 68’incisi gerçekleşti. Dünyanın her yerinden gelen, alanında bağımsız 78 uluslararası uzman jürinin, 21-23 Ocak 2020 tarihleri arasında Almanya’nın Hamburg kentinde bir araya geldiği yarışmada, 56 ülkeden 7 bin 298 katılımcı yer aldı.

Ürün, iletişim, ambalaj, hizmet tasarımı, mimarlık ve iç tasarım disiplinlerinden ödül alan bin 453 tasarım 4 Mayıs 2020’de Berlin’de gerçekleşecek ödül gecesinde onurlandırılacak. Ofis mobilyası kategorisinde ödül alan Pi Home, iF Design Award kapsamında, Berlin Design Week’de sergilenecek.

 

Eve uyum sağlayan doğal ve çevreci çalışma masası

Değişen iş hayatıyla birlikte çalışma ortamları da yenileniyor. Yeni yüzyılın popüler çalışma kültürü olan ev-ofis çalışma, iş dünyasına farklı bir soluk kazandırıyor. Tasarımlarını, geleceğin ihtiyaçlarını öngörerek hayata geçiren Bürotime, geliştirdiği ürün gruplarıyla çalışanların motivasyon ve verimliliğini artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda geliştirlen Pi Home; doğal ahşap malzemesi ve fonksiyonel detaylarıyla, şık ve çevreci bir görsel dil oluşturuyor. Kullanıldığı her mekâna değer katan, zamansız tasarım çizgisiyle güncelliğini koruyan Pi Home, masif gövdesi ve renkli aksesuarları ile ev dekorasyonuna kusursuz uyum sağlıyor. El işçiliği ile şekillendirilmiş masif ahşap strüktürün yalın ve akışkan formu, yansıtılmak istenen zarif ve modern tasarım dilini vurgulayarak sıcak bir hava oluştururken; cepli askılık, pano, kalemlik ve diğer masa üstü aksesuarlarıyla fonksiyonelliği en üst noktaya taşıyor. Design Turkey 2018’de “İyi Tasarım Ödülü” kazanan “Pi Home”, 2020 iF Design ödülünü de alarak tasarımını uluslararası alanda da tescillemiş oldu.


Hibya Haber Ajansı