Büyülü Destinasyon Düğünlerinin Parlayan Yıldızı Caresse Bodrum, Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyor

buyulu-destinasyon-dugunlerinin-parlayan-yildizi-caresse-bodrum-hayalleri-gercege-donusturuyor-19081911

Büyülü Destinasyon Düğünlerinin Parlayan Yıldızı Caresse Bodrum, Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyor

Uluslararası otel zinciri Marriott International'ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum'daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum,Bitez koyunun en özel noktasında, denizin hemen yanı başında yerelden evrensele uzanan gastronomi keşifleri, muhteşem spa deneyimi, mimarisi, dekorasyonu ve Bodrum'a bu yaz damgasını vuran Buddha-Bar Beach'i ile bölgenin sade lüks sunan en zarif otellerinden biri olarak misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.



Tarihi Bodrum romantizminin çağdaş lüksle buluştuğu Caresse Bodrum, büyülü destinasyon düğünlerine de ev sahipliği yapıyor. Uluslararası otel zinciri Marriott International'ın, Luxury Collection deneyimi ve profesyonelliğinin sade ve şık dizaynı, düğün ile ilgili hayal edilen dekorasyona yönelik her şeyin gerçekleştirilmesine olanak sağlıyor. Üst düzeyde sunulan teknolojik altyapı ile arzu edilen her türlü destek veriliyor. Sizler düğününüzün heyecanınını yaşarken, Caresse Bodrum gelen davetlilerinizin memnuniyeti konusunda en özel şekilde ilgileniyor. Sabah saatlerinden itibaren profesyonel ekipler tarafından planlanan detaylar ile kusursuz bir düğüne imza atılıyor.

Caresse Bodrum; muhteşem düğün gecesinin sabahında düğün misafirlerine özel gün boyu hizmet veren SPA Caresse'in keyfini çıkarmanıza imkan veriyor. SPA Caresse, benzersiz ayrıcalıkları ile yenilenme olanağı sunarak günün heyecanını gülümseyen yüzlerde yaşatıyor. Ayrıca Glass Restaurant'ta açık büfe kahvaltı keyfiyle ya da odanıza kahvaltı ikramıyla evliliğinizin ilk günü, Caresse Bodrum farkı ile çok daha özel yaşanıyor.

Caresse Bodrum'un bu yaz Türkiye'de bir ilki gerçekleştirerek geçtiğimiz günlerde açtığı ve Bodrum'a şimdiden yemekleri, ambiyansı ve müzikleri ile imza atan Buddha-Bar Beach'in de partileri ile unutulmaz bir düğün ve eğlence deneyimi vaat ediyor.

Kaynak:Priveepr