Netmarble’nin yeni mobil sinematik macera rol oyunu tüm dünyada yayınlanıyor

-netmarblenin-yeni-mobil-sinematik-macera-rol-oyunu-tum-dunyada-yayinlaniyor-04032010


Netmarble’nin yeni mobil sinematik macera rol oyunu tüm dünyada yayınlanıyor

2019’da Japonya’da piyasaya sürüldükten sonra App Store ve Google Play’de 1 numaraya çıkan oyun, The Seven Deadly Sins’in favori kahramanlarını 3D grafikler ve orijinal anime serisine dayanan sürükleyici bir hikaye örgüsüyle eğlenceli bir mobil oyun deneyimine dönüştürüyor.

 

Netmarble Corp., Kodansha Ltd. ile ortak hazırladığı mobil sinematik macera rol oyunu The Seven Deadly Sins: Grand Cross, artık bütün dünyada App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir. Japonya’da App Store ve Google Play’de 1 numaraya çıkan oyun, anime hayranlarını ve oyuncuları Britannia’da maceralara götürecek ve The Seven Deadly Sins’in kaptanı Meliodas’ın görevlerine yardımcı olma fırsatı verecek.

 

Manga ve anime serisinden doğan oyun

 

The Seven Deadly Sins: Grand Cross, The Seven Deadly Sins macerasını ve hikayesini sürükleyici ve eğlenceli bir mobil deneyime dönüştürüyor. Oyun çarpıcı, yüksek çözünürlükte 3D grafikler ve 100’den fazla dramatik ara sahne içeriyor. Ayrıca karakterleri yine orijinal animasyonda seslendiren Japon seslendirme sanatçıları seslendiriyor.

 

Oyuncular düşmanlarını hikayesel kart tabanlı savaş sistemiyle yenmek için kendi takımlarını oluştururken çok sayıdaki kahraman arasından seçim yapabilecek. Oyunda, kartları ve karakterleri özel hareket için birleştirmek ve asıl Seven Deadly Sins takımıyla etkileşimde olmak çok önemli. Karakter diyalogları, affection sistemi, aşçılık ve eşsiz kostümler gibi bazıları sadece oyuna özel yenilikler de oyuncuları bekliyor.

 

Orijinal animeye sadık bir oyun

 

Netmarble Corp. Yönetici Yapımcısı Young Jae Park: “Oyun ve anime hayranı olan Netmarble takımı, The Seven Deadly Sins’in ulaşmak istedikleri hikaye anlatımına ve oyun türüne oldukça yakın olduğunu fark etti ve bir nevi anime hayranlığından dolayı orijinali bozmamak için yeni bir teknoloji geliştirdi” dedi ve ekledi: “Hem oyunculara hem de Seven Deadly Sins hayranlarına hitap eden bir oyun sunduğumuz için sevinçliyiz. Oyunun Japon App Store ve Google Play üzerinde 1 numara olması da ayrı bir başarı. Artık dünyanın geri kalanının ne düşündüğünü öğrenmenin vakti geldi.”

 

Ön kayıt yaptıranlar hediyelerini alacak

 

Oyunun yayınlanmasını ve yayınlanmadan önce 2 milyon ön kayıt sayısına ulaşmasını kutlamak için, The Seven Deadly Sins: Grand Cross’a ön kayıt yaptıranlar açılışta aşağıdakileri alabilecek:

● 1x Meliodas oyun içi karakteri, The Seven Deadly Sins: Grand Cross başkahramanı,

● 1x Meliodas için kostüm ve silah,

● 30 Diamond (Seven Deadly Sins: Grand Cross premium para birimi, 10 Draw değerinde),

● 100.000 Gold (Seven Deadly Sins: Grand Cross oyun içi para birimi),

● Oyun içi eşyalar ile Seven Deadly Sins ana karakterlerinden Elizabeth için özel bir kostüm.

 

The Seven Deadly Sins: Grand Cross artık App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir. Daha fazla detay için resmi websitesini ve Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

 

Based on the manga “Nanatsu no Taizai” by Nakaba Suzuki originally serialized in the weekly SHONEN MAGAZINE published by Kodansha Ltd.

 

©Nakaba Suzuki,KODANSHA/The Seven Deadly Sins: Revival of the Commandments Project,MBS. All Rights Reserved. © Netmarble Corp. & Funnypaw Co., Ltd. All Rights Reserved.

 

 

 

 

Netmarble Corporation hakkında

Netmarble Corporation, harika mobil oyun deneyimleri sunarak dünyadaki her yaştan izleyiciyi eğlendirmeyi amaçlar. 2000 yılında Kore'de kurulan Netmarble, en hızlı büyüyen mobil oyun şirketlerinden biridir ve sürekli olarak dünya çapında en iyi mobil geliştirici ve yayıncılar arasında yer almaktadır. 6.000'den fazla çalışanı ile “Netmarble, Lineage 2: Revolution", "Blade & Soul Revolution", "MARVEL Future Fight", "BTS WORLD", "Paramanya" ve "Seven Knights" gibi en başarılı mobil oyunlardan bazılarını üretmekte ve bunlarla ilgili hizmet vermektedir. Çok oyunculu ücretsiz oyunlar konusunda en iyi mobil oyun geliştiricisi olan Kabam'a, önde gelen gündelik sosyal oyun geliştiricisi Jam City'ye ve müzik yapımcısı, sanatçı ajansı BigHit Entertainment’a en büyük hissedar olan Netmarble, Asya’nın en büyük eğlence şirketi CJ ENM Corporation, Asya’nın en büyük internet şirketi Tencent Holdings ve önde gelen bir MMORPG şirketi olan NCsoft ile stratejik bir ortaklığa sahiptir. http://company.netmarble.com adresinde daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

 

Netmarble’ın İstanbul merkezli ofisi Netmarble Turkey; Paramanya, Wolfteam, MARVEL Future Fight ve Seven Knights gibi başarılı oyunlar için pazarlama, yerelleştirme, halkla ilişkiler, QA ve IT hizmetleri sunar. Daha fazla bilgi için http://www.netmarbleturkey.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 


Hibya Haber Ajansı