-06032011

Amazon.com.tr’nin Moda kategorisinde geçerli %70’e varan indirimleri bugün başladı.

On binlerce üründe geçerli olacak fırsatlar 29 Mart’a kadar devam edecek.

Kampanya boyunca Adidas, Birkenstock, Jack & Jones, Levi’s, Nike, Puma ve United Colors of Benetton gibi 40’ı aşkın seçkin markanın on binlerce ürünü çok özel fırsatlarla Amazon.com.tr’de kullanıcıların beğenisine sunulacak.

İSTANBUL, 06.03.2020- Amazon.com.tr, Büyük Moda İndirimleri’ni duyurdu. Adidas, Birkenstock, Hummel, Jack & Jones, Kinetix, Koton, Levi’s, Nike, Puma, Under Armour ve United Colors of Benetton gibi spor giyim ve moda dünyasının önde gelen 40’ı aşkın markasında geçerli kampanya, on  binlerce seçkin ürünü %70’e varan indirimlerle tüketicilerle buluşturuyor.

Cazip fiyatlar ve geniş ürün seçkisiyle modaseverlerin yüzlerini güldürecek kampanya, 29 Mart Pazar gününe kadar devam edecek. Kampanya, hem gardıroplarını yenileme arayışında olanlar hem de sevdiklerini mutlu etmek isteyenler için eşsiz fırsatlar sunacak. Tüketiciler     5-29 Mart tarihleri arasında şıklığı cazip fiyatlarla buluşturacak Büyük Moda İndirimleri kampanyasına www.amazon.com.tr/buyukmodaindirimi ve Amazon.com.tr mobil alışveriş uygulaması üzerinden ulaşılabilecek.

Detaylı bilgi için: www.amazon.com.tr/buyukmodaindirimi


Hibya Haber Ajansı