MENA Stevie Ödülleri®’nde Türk Şirketler Ödüle Doymadı

mena-stevie-odullerinde-turk-sirketler-odule-doymadi-20022009

MENA Stevie Ödülleri®’nde Türk Şirketler Ödüle Doymadı

Dünyanın en saygın iş ödülleri arasında yer alan Stevie ® Ödülleri bu sene ilk kez düzenlenlediği yeni ödül programı ‘MENA Stevie Ödülleri’ni kazananları açıkladı. Dünya genelinden 70 üst düzey yöneticinin yüzlerce başvuruyu değerlendirmesinin ardından Türkiye’nin de içinde yer aldığı 12 ülkeden pek çok şirket inovasyon odaklı projeleriyle ödül kazandı. Altın, Gümüş ve Bronz Stevie Ödüllerini kazananlar 21 Mart 2020’de Birleşik Arap Emirlikleri’nin Ras Al Khaimah Waldorf Astoria’da düzenlenecek görkemli gala da ödüllerini alacak.

Büyük ödül Grand Stevie kazananları İstanbul ve Dubai’den

Ödül programının en prestijli ödülü Grand Stevie’yi Türkiye’den Boehringer Ingelheim ve Dubai’den Health Authority kazandı. Almanya merkezli ilaç şirketi Boehringer Ingelheim Türkiye ekibi, 6 Altın, 2 Gümüş ve 1 Bronz Stevie ödülünü kazanarak, “Yılın Şirketi” kategorisinde Grand Stevie ödülüne de layık görüldü. Dubai Health Authority ise Tıp kategorisinde astım hastalığı tanısı için geliştirdikleri projeyle Altın Stevie ödülü kazandı. Ayrıca proje tüm değerlendirmeler arasında en yüksek puan ortalamasını elde ederek “Yılın En Yüksek Puan Alan Projesi” olarak Grand Stevie ödülü almaya hak kazandı.

Türkiye’den 9 şirket birden fazla ödül kazandı

MENA Stevie Ödülleri’nde Altın, Gümüş ve Bronz dahil olmak üzere birden fazla ödül kazanan Türk şirketler şöyle oldu: Akenerji, Birevim, Çelebi Havacılık Holding, Digitallica, Petrol Ofisi, Pixelate Creative, Türkiye Vakıflar Bankası, Ziraat Bankasi, Vitamin Marketing ve Vodafone Türkiye Vodafone Vakfı.

Türkiye dışından birden fazla ödül kazanan diğer şirketler ise DHL Express Saudi Arabia,Dubai Health Authority, Dubai Public Prosecution, Geneva Centre for Human Rights Advancement and Global Dialogue, KARM Legal Consultants, Ministry of Industry, Trade, and Supply of Jordan, Ministry of Interior Bahrain, Phenomenal PR and Events, RAK Transport Authority oldu.

Ras Al Khaimah Ticaret ve Sanayi Odası’nın sponsorluğunda düzenlenen 2020 MENA Stevie Ödülleri’nde ödül almaya hak kazanan tüm şirketlerin listesine https://stevieawards.com/mena adresinden ulaşılabiliyor.

21 Mart’ta ödüller sahiplerini bulacak

Stevie Awards Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Michael Gallagher yaptığı yazılı açıklamada ödül kazananları tebrik ederek şunları aktardı: Yeni ödül programımız MENA Stevie Ödülleri’nin ilk yılında bu kadar başarılı olmasından çok memnunuz. Yapılan adaylık başvurusu sayısı ve çeşitliliği bizi çok memnun etti ve güçlü bir kazanan listesi açıkladık. Tüm kazananları 21 Mart’ta düzenleyeceğimiz ödül gecesine bekliyoruz.”

Altın, Gümüş ve Bronz Stevie Ödülü kazananlarını belirlemek için dört kategoride dünya genelinden 70'den fazla yönetici değerlendirme sürecine katıldı. Stevie kazananlarına ödülleri 21 Mart Cumartesi günü Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Waldorf Astoria Ras Al Khaimah’da düzenlecek bir ödül gecesinde takdim edilecek. Ödül töreni için ise biletler satışa sunuldu.