Liderlik mücadelesinde sular durulmuyor

liderlik-mucadelesinde-sular-durulmuyor-10032012

Liderlik mücadelesinde sular durulmuyor

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi’nde Kış Mevsimi lig aşamasının tamamlanmasına son üç hafta kaldı. Bu sezon hesapların oldukça karışık olduğu ligde zirve mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Bu hafta aldığı galibiyetlerle puanını 8’e çıkaran Papara SuperMassive zirve yarışına yeniden dahil olurken, 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage ekipleri de 8’er galibiyetle yarıştan kopmayan takımlar arasında.

 

Mevsim Finalleri için ilk 6 yarışı

Lig aşamasında ilk 6 sırayı alan ekipler mevsim finallerinde oynamaya hak kazanıyor. VFŞL’de lig aşamasını ilk iki sırada tamamlayan takımlar ise mevsim finallerine direkt olarak yarı finalden başlayacak. Mevcut tabloda zirve için yarışan 3 takım bulunuyor: 1907 Fenerbahçe Espor, Dark Passage ve Papara SuperMassive. Geri kalan 3 takımı belirlemek için de büyük bir mücadele sürüyor.

 

Ligin orta sıralarında Beşiktaş, GALAKTICOS, fastPay Wildcats ve Team Aurora, bu hafta rakipleri karışışında aldıkları birer galibiyetle ilk 6 iddiasını sürdürmeye devam ediyor. 5 Ronin ve Royal Youth, ligin diğer ekiplerine kıyasla daha zayıf bir performans gösterse de iki tarafın da matematiksel olarak mevsim finalleri şansı devam ediyor.

 


Hibya Haber Ajansı