Blink-182'nin yeni klibinde yer almak ister misin ?

blink-182nin-yeni-klibinde-yer-almak-ister-misin--07042004

Blink-182'nin yeni klibinde yer almak ister misin ?

20 Eylül 2019 tarihinde müzikseverlerle buluşan “NINE” isimli stüdyo albümlerinde yer alan “Happy Days” şarkısının klibinde hayranlarına yer vermek için sosyal medya hesaplarından duyuru yapan Grammy ödüllü grup Blink-182, iletilen dikey videolar arasından en beğendiklerini seçeceklerini açıkladı.

Tüm dünyaca geçtiğimiz bu zor dönemde moralleri yüksek tutmak adına başlattıkları bu projede hayranların yapması gereken tek şey evde geçirdikleri zamanlarını özetleyen videolarını https://blink182.lnk.to/HappyDaysSubmission websitesine yüklemek.

1992 yılında San Diego şehrinde kurulan Blink-182, tüm dünyada 50 milyon üzerinde satışa imza atmış, günümüzün en başarılı alternative rock gruplarından biri olarak tarihe geçmiştir. Mark Hoppus, Travis Barker ve Matt Skiba’dan oluşan grubun 2019 yılında yayımlanan “NINE” isimli stüdyo albümü “I Really Wish I Hated You”, The Chainsmokers ortaklığındaki “P.S. I Hope You’re Happy” ve XXXTentacion’ın da bulunduğu “It’s All Fading To Black” gibi şarkılar ile ses getirmiştir.


Hibya Haber Ajansı