Sevgililer Gününe Thalia Natural Beauty Midnight Rose Serisi yakışır

sevgililer-gunune-thalia-natural-beauty-midnight-rose-serisi-yakisir-08022002

Sevgililer Gününe Thalia Natural Beauty Midnight Rose Serisi yakışır

Sevgilinizin cildinde bir gül dokunuşu

Aşkın simgesi gül; çiçeğiyle, yaprağıyla, özüyle, yağıyla ve suyuyla güzelliğin de kaynağı. Antik çağlardan bu yana güzelliğe ulaşma yolunda en çok tercih edilen çiçeklerden biri olan gül, yüzde 100 doğal Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Serisi ile yeni bir anlam buluyor. Seri, Sevgililer Günü’nde çok özel bir hediye seçeneği olarak göz dolduruyor.

Thalia Natural Beauty’nin yüz temizleme köpüğü, yüz temizleme suyu&tonik, yüz kremi, vücut losyonu, el kremi ve sabundan oluşan Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Serisi ile Sevgililer Günü’nde sevgilinize pürüzsüzlük, arınma ve güzellik hediye etmeye ne dersiniz?

Aşkın simgesi gül, geçmişten bugüne her zaman en bilinen ve en sevilen çiçeklerden biri oldu. Gülgiller (rosaceae) familyasından gül, fosil kaynaklara göre 35 milyon yıllık bir geçmişe sahip. Gülün menşei tam olarak bilinmiyor ama genel kanı Orta Asya ve Asya olduğu yönünde. Türkiye’de yabani olarak 23 çeşit gül yetişiyor; en yaygın türünün yabani gül (rosa canina) olduğunu söylemek mümkün.

Gülün cilde eşsiz faydaları var

  • İçeriğindeki C vitaminiyle antioksidan özelliği sahip olan gül, cildi gençleştirir ve canlandırır. Kırışıklıkların giderilmesini destekler.
  • Harika bir nemlendiricidir, içeriğindeki doğal yağlarla cilde kolayca nüfuz eder.
  • Aynı zamanda başarılı bir cilt temizleyicisidir.
  • Cildi sıkılaştırır, esneklik kazandırır, gözeneklerin açılmasını sağlar, cildi pürüzsüzleştirir.
  • Gözaltı morluklarının ve torbalarının giderilmesine yardımcı olur.
  • Cildi sakinleştirir ve dinlendirir.
  • Antibakteriyel özelliğiyle cildi tedavi eder; şişlik, kızarıklık, akne, egzama ve lekelerden arındırır, güneş yanıklarına karşı korur.
  • Kan dolaşımını hızlandırdığı için selülitlere karşı da iyileştirici etkisi vardır.

Thalia Natural Beauty, gül özlerinin doğal arındırıcı bakımını 6 ürün içeren Midnight Rose Serisi ile sunuyor!

Eşsiz gül, yüzde 100 doğal ve sağlığa zararlı hiçbir katkı maddesi içermeyen Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Serisi ile yeni bir anlam buluyor.

  • Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Yüz Temizleme Köpüğü: Ürün, içeriğindeki zengin gül suyu ve sabun içermeyen özel formülü sayesinde yüzünüzü nazikçe temizler. Yoğun ve kremsi köpük dokusu ve gülün yumuşak notaları sayesinde cildinizde temiz, taze ve arınmış bir his bırakır. (200 ml-39,99 TL)
  • Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Yüz Temizleme Suyu&Tonik: Gül suyu içeren ürün, tek bir adımda yüzünüzü, gözlerinizi ve dudaklarınızı temizler, makyajdan arındırır ve yumuşatır. Ferahlatıcı dokusu cildi canlandırır. Arınan ve beslenen cildiniz pürüzsüzleşir ve duru bir görünüme kavuşur. (300 ml-39,99 TL)
  • Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Yüz Kremi: Ürün, gül suyuyla zenginleştirilmiş özel formülüyle cildinizin hem yağ kontrolünü hem de ihtiyacı olan doğal nemi sağlar. Cilt yorgunluğunu giderir, çevresel etkenlere karşı cilt bariyerinizi destekler. İnce dokusu sayesinde yağlı his bırakmadan kolayca emilir, cildinizin parlamasını önler ve duru bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. (50 ml-79,99 TL)
  • Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Vücut Losyonu: Ürün, içeriğindeki gül suyu sayesinde cildinizin ph değerini korumaya ve canlandırmaya yardımcı olur. Hoş kokusu ve ipeksi dokusuyla cildinizi tüm gün boyunca neme doymuş ve ferah hissedersiniz. (300 ml-39,99 TL)
  • Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici El Kremi: Ürün, gül suyu ve E vitamini içeren özel formülüyle kuru ve yıpranmış elleri yağlı his bırakmadan besler, onarır ve yaşlanmaya karşı korumaya yardımcı olur. Ellerinize kadifemsi yumuşaklık kazandırır ve tırnaklarınız güçlenmesini destekler. (75 ml-19,99 TL)
  • Thalia Natural Beauty Midnight Rose Arındırıcı ve Dengeleyici Doğal Sabun: Ürün, cilt yüzeyindeki kirin ve fazla yağın ortadan kaldırılmasına, tıkalı gözeneklerin temizlenmesine yardımcı olur. Cildin daha temiz, rahat, pürüzsüz ve sağlıklı görünüm kazanmasını destekler. Kurutmayan özel formülü ve gül suyunun doğal nemlendirici etkisi sayesinde yüz ve vücut bakımınızda her gün güvenle kullanabilirsiniz. (75 gx2-19,99 TL)

www.thalia.com.tr

www.instagram.com/thalianatural

@thalianatural

#thalianatural

Kaynak:
Hibya Haber Ajansı